Воля (яка кабель) відповіла на запит про російські канали

Доброго дня!
ВОЛЯ в першу чергу враховує і поважає думку своїх абонентів , пропонуючи широкий вибір телеканалів для перегляду , в тому числі , каналів новин , що дозволяє отримувати інформацію про події з різних точок зору.

Саме тому присутність в пакетах ВОЛІ будь-якого каналу обумовлено трьома факторами:

– Канал повинен бути цікавий абонентам і затребуваний ними ;

– Канал повинен мати законні права на поширення в Україні ;

– Наявністю домовленостей між провайдером і каналом про представленості в тому чи іншому пакеті.

І оскільки від користувачів компанії за останні дні надійшла безліч запитів , дзвінків і електронних звернень з питань утримання пакетів телеканалів , ВОЛЯ прийняла рішення провести бліц- опитування серед своїх абонентів по містах , звідки надійшли такі звернення , починаючи з 1 березня 2014 року. Абоненти цих міст з 6 березня 2014 будуть запрошені взяти участь в опитуванні на портал абонента.

Раніше керівництво ВОЛІ спільно з іншими найбільшими учасниками ринку закликали керівництво російських каналів виважено подавати інформацію , не випускати в ефір неперевірені або завідомо спотворені факти http://telpu.com.ua/news/year2014/965

Нагадуємо, що сьогодні список каналів новин у ВОЛІ – один з найширших : « 5 канал» , TBi , канал новин « 24 » , « 112 канал» , NEWS One , UBR , Перший діловий , Business , РБК , CNN , CNBC , Euronews Україна , Bloomberg , DW , TV 5Monde , France 24 , CCTV.


Дякуємо за те, що користуєтесь послугами нашої компанії!

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair