У Португалії створили “Новоросійську Лісабонську Республіку” і хочуть приєднатись до Росії

Російськомовне населення Португалії створило так звану “Новоросійську Лісабонську Республіку” й попросило Путіна увести війська на свій захист.

Виставу за таким сценарцієм розіграли та записали у Лісабоні, повідомили медіа-порталу VIDIA у Спілці українців у Португалії.

Зокрема, на відео люди, одягнені за зразком ополченців, називають себе “зеленими чоловічками” та скаржаться, що “бандерівці” дійшли уже до Лісабона.

Вони заявляють, що їх “змушують вчити португальську мову” і якщо так піде далі, “пацани перестануть водку піть”, тому  просять негайно “надіслати ракети й бомби” та врятувати їх.

На завершення “громадянам Новоросійської Лісабонської Республіки” вручають візитку “Правого сектора”, з’являються майданівці і проганяють “ополченців”.

Додамо, українці у Португалії й раніше організовувала творчі акції протесту. Зокрема, вони писали листа “московському царю Путіну” та реконструювали Майдан.

 http://vidia.org/2014/22854

 

 

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Commentaire

  1. Колись по комп’ютерній молодості зареєструвався на деяких соц. мережах. Шукав однополчан. Не знайшов. До речі я там аж ніяк не вказував ніяких подробиць типу музики, фільмів тощо. Лише мінімум інформації. Невдовзі зрозумів, що соцмережі – заняття для тупої молоді і пенсії, яких більше ніщо не цікавить! Більше я туди не ходок! Купу років! Адже ж у світі можна зайнятись: автомобілем, садівництвом, комп’ютерною технікою, електрикою, будівництвом, вишиванням, іноземними мовами, туризмом, рибалкою, збиранням грибів, мотоциклами, дизайном …….. І лише ідіоти з IQ не більше 50 весь свій час гроблять в соцмережах без перестанку розміщуючи там якесь відео, фото, і, що є найбльшим ідіотизмом, буквально все про себе!!! Просто РАЙ для спецслужб і ШАХРАЇВ !!!
    ХОЧЕШ БУТИ ІДІОТОМ – БЕРИ УЧАСТЬ В СОЦМЕРЕЖАХ !!!!!!!!!!!!

Les commentaires sont fermés.