Потрібна допомога важко пораненому бійцю Олександру Кобі з Полтави

22-річний полтавець Олександр Коба, відомий активіст і громадський діяч, нині солдат 1 взводу 5-ї роти спецбатальйону “Дніпро-1”, в зоні АТО отримав важке кульове поранення в живіт, втратив багато крові і зараз перебуває у тяжкому стані під наглядом медиків (куля пройшла навиліт, пошкоджена одна нирка, кишечник).

Лікарі зробили операцію, видалили близько 15% кишечника, врятували нирку, далі йому потрібне лікування і подальша реабілітація.

Олександр ставив громадські інтереси вище за свої, місяць тому поїхав на Схід добровольцем захищати Україну, пройшов належний вишкіл, став одним з кращих бійців.

На жаль, війна вражає найкращих. Усі, хто знає Сашка, його гарні справи і світлі ідеї (від просвітництва до ініціатив змінити місто на краще), а також просто небайдужі люди, громадо – будь-ласка, відгукніться, допоможіть землякові і другові, людині, яка переживає і готова віддати життя за Україну і щасливе майбутнє!

Олександр Коба – громадський активіст, засновник позапартійної просвіти – громадської організації «ЗЛАМ стереотипів», один з лідерів Полтавського Євромайдану. Співорганізатор та учасник «Мегамаршів у вишиванках» (
http://www.poltava.pl.ua/photo/687/14400/), кінофесту «Відкрита ніч» (http://www.poltava.pl.ua/news/22931/), багатьох благодійних (http://www.poltava.pl.ua/project/838/) та просвітницьких (http://www.poltava.pl.ua/news/26983/) творчих (http://www.poltava.pl.ua/news/28095/http://www.poltava.pl.ua/photo/742/)
заходів.

ДОПОМОГТИ МОЖНА, ПЕРЕКАЗУЮЧИ КОШТИ НА КАРТКУ

ПРИВАТБАНКУ: 5168 7572 3402 8969
(Ольга Олегівна Цвігуненко) Телефон: (098) 88 197 95
Призначення: допомога на лікування або благодійна.

uMniXCAMSE8

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair