Сергій Петров. В продовження теми про чутки та істерію

Диванна істерія навколо хуйлоконвою не припиняється… Мене, вибачте, то страшенно заїбало. Пояснюю ще раз для тих, хто остаточно пропив свої мізки.

Отже, санкцію на це дав Обамич, тобто з гуманітарною допомогою йде велика гра. Оскільки Червоний Хрест – це організація з великою історією, і фінансується вона країнами-членами (читай – Заходом), то шанси-манси тут не покатять. Є міжнародні норми, і їх бюрократичність буде використано для хуйлостану на повну катушку. Хуйло може свої КамАЗи довезти до Шебекіно (чи який там маршрут), а далі або стояти, або скільки завгодно їх ганяти хуйлостаном: жоден вантаж не перейде кордон без перевірки відповідно до списку та усієї бюрократичної волокити. І, наскільки я розумію, буде повантажено у вантажівки, які орендує Червоний Хрест. Все інше буде розцінене як вторгнення. Тобто це суто піар-акція для хуйловати. Хай пиздять що хочуть, але… перечитайте цей абзац ще раз. Можна і не один, якщо не доходить.

До мене останні харківські панічні чутки доходять від моїх колежанок, яких неймовірними зусиллями приходиться заспокоювати. Але щоби чутку вигадали та розігнали євромайданівці, і за пів доби вона облетіла пів країни та обросла додатковими подробицями – це блять треба постаратись….

Отже, після сесії міської ради, на якій ґєпа протягнув рішення про присудження звання “пачотний хрюкавчанін” двом рашистам, всі запідозрили неладне. В тому рішенні багато нюансів, але мова не про це. Суботню акцію рекламували під гаслом “гєпа – сєпар”. У суботу артикулювали, що гєпа може готували тут ХНР. Цю новину зі ствердним заголовком та лідом, що ґєпа проголосить ХНР 23 серпня опублікували кілька рашасми, зливних бачків та наших гівносайтів. Але наші люди не вміють читати далі від заголовка, то, побачивши це (окремий привіт кацапській команді фейсбуку за рекламу) почалася істерія у фейсбучику, і за півдоби(!!) новина облетіла півкраїни (!!!!), і від однієї людини у твіттері десь там далеко від Харкова я дізнався, що на 23-тє у Харкові ґєпою готується рехвєрєндум ХНР!!!! Заєбісь!!! Нє, ну чо, маладци! Так тримати! Тьху, бля!!!

І про журналістську істерію. Нє, спочатку ми хочемо, аби закрили “Вєсті” і подібну всяку срань, а потім кричимо, що так же можна, бо закриють всіх! І цитуємо всяких курв з продажного ОБСЄ, яке, за великим рахунком, тре розігнати, набити всім їм писки, ну а далі… далі – на вибір. Я б розстріляв, можливо, через одного.

Знаєте, в Україні не більше 10-15 притомних та адекватних видань. Все інше – якраз і є всяка срань. Імхо, читач від того не постраждає: менше буде істерик та різних гівновкидів, бо ота срань – то не є журналістикою. Треба навчитись називати гівно гівном. Імхо, звісно.

Сергій Петров

A propos Сергій Петров 248 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії