“Вільни люди” разом з МНКівцями відвезли допомогу в район Пісків

13 грудня харківські волонтери мережі “Вільні люди” разом із активістами з Молодіжного Націоналістичного Конгресу та журналісткою з проекту “Накипело”, провідували побратимів, що знаходяться в одному з найгарячіших районів Донеччини – поблизу Пісків.

Під час поїздки волонтери зустрілися з хлопцями із “Правого Сектору”, батальйону “Карпатська Січ”, “Дніпро – 1” та 90-го окремого аеромобільного батальйону ЗCУ, а також познайомилися з добровольцем з Латвії, який воює на стороні українців.

Харків’яни передали бійцям наступні речі: спальники, курточки, оптичний приціл-монокуляр, берці, термоковдри, грілки, шалики, светри, мастило для зброї, книги, бандажі, батарейки, ліхтарики налобні, GPS навігатори, мапи, кріплення для зброї, багато солодощів, меду. Також передали “Кіборгам”(Донецький аеропорт за кілька кілометрів), картину, яку для них намалював київський художник Socіopath.

Один з волонтерів Дмитро Беднін, який вперше побував у зоні АТО, поділився своїми враженнями від поїздки.

“Щойно я був серед освітленого ліхтарями та галасливого міста, як за кілька сот кілометрів потрапив наче в паралельну реальність. Там не має різниці з якого ти регіону, якою мовою говориш, був чи не був ти на Майдані. Головне – що ти готовий захищати свою державу. Ще я побачив, що це не тільки українська війна, це війна за остаточну свободу всіх колись поневолених народів, від тоталітарного, ненажерливого монстра”, – розповів Дмитро.

Ви також можете допомогти українським військовим, перерахувавши благодійні внески або долучившись до збору допомоги. Детальна інформація тут

Прес-служба Харківського МНК

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair