Інформаційна кампанія до Всесвітнього дня гуманітарної допомоги

Візьми участь у кампанії ООН та розкажи про свого надзвичайного друга-волонтера!

ООН щороку відзначає Всесвітній день гуманітарної  допомоги. Протягом 11-20 серпня 2015р.  ми говоримо про те, наскільки гуманне ставлення один до одного та взаємна допомога є важливим для нашого виживання. Приєднайтесь до кампанії в мережі Фейсбук!

  1. Знайдіть сторінку “День гуманітарної допомоги” у мережі Фейсбук та прочитайте детально про Кампанію та День гуманітарної допомоги.
  2. Згадайте про друга чи знайомого, який маленькими справами змінює світ, – допомагає хворим дітям, возить у зону АТО провізію, лікує бездомних тварин, навчає безкоштовно, реалізовує благодійні проекти та інше.
  3. Напишіть  2-3 щирі речення про те, наскільки ця людина особлива та надзвичайна, наскільки її діяльність важлива (так ніби ви особисто говорите це їй!).
  4. Позначте за допомогою @ його / її ім`я у мережі Фейсбук.
  5. Обов`язково поставте #ShareHumanity
  6. Зазначте @Деньгуманітарноїдопомоги, @OCHA, @UN

Публікуйте ваші пости вже з 11 серпня та повідомте своїх знайомих про цю кампанію!

Зробивший цей маленький крок, ви підтримаєте свого друга-волонтера, показавши, що його робота та сила духу є взірцем для кожного з нас! Ви зможете надихнути того, хто досі не зважився й не простягнув руку допомоги! Однак головне – ви зробите маленький крок до більш гуманного та доброго світу!

У Всесвітній день гуманітарної допомоги ми вшановуємо пам’ять людей, які втратили свої життя під час гуманітарної служби, і звеличуємо дух, який спонукає до діяльності заради людей. Цьогоріч Представництво ООН в Україні ініціює кампанію, в рамках якої закликає кожного згадати про друга-волонтера та підтримати його. Також кампанія включає публікацію цитат відомих зарубіжних та українських лідерів громадської думки, історій про найбільші гуманітарні місії та інтерв`ю про те, чому моральність та доброта у між людських стосунках врятують світ! Надіємось, наш заклик надихне вас на власні маленькі подвиги!