Де план реформ від групи Бальцеровича?

Стратегічна група радників з підтримки реформ в Україні під керівництвом Лешека Бальцеровича і Івана Міклоша підготувала документ на 60 сторінок, який називається «Шлях до вирішальних реформ в Україні». Цей документ був переданий українській владі 15 вересня 2016 і  представленій авторами на прес конференції в Києві 6 жовтня 2016.

А тепер захоплююча задача – знайдіть цей документ в інтернеті!

Звісно, варто спочатку його скачати тут (версія українською мовою sagsur-priority-package_ukr та англійською мовою towards-a-decisive-package-of-reforms-in-ukraine_06-10-2016 ), щоб зрозуміти, що ж ви шукаєте.

Якщо ви подолаєте це читання, то спробуйте відповісти на питання одного з авторів – а чого цей план не втілюється в життя владою України – замовником роботи? Я відповісти не змогла.

Поширення документів вітається, будь які відгуки по суті запропонованого теж. Інформаційний центр «Майдан Моніторинг» вважає, що будь які реформи без реального діалогу з тими, для кого вони проводяться, успішними не будуть.

Автори плану ставлять в центр всіх реформ громадянина України, тому ми б дуже хотіли, щоб цей документ прочитали громадяни України в оригіналі, а не отримували чутки про його зміст від ОБС (одна баба сказала).

Наталія Зубар, Голова Правління  Інформаційного центру «Майдан Моніторинг»

top-secret

A propos Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair