Україна захистить Донбас!

На окупованих РФ територіях України патріоти провели акції присвячені роспіареному в Росії “Дню визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників”. Але зараз, вже в ролі загарбників в Україні виступають не фашистські війська, а рашистські.

Сьогодні, Партизанський рух на окупованих територіях України, як і в роки Другої Світової війни, бореться за визволення своєї Батьківщини. У радянський “день визволення Донбасу” українці в окупації продовжують боротися за звільнення Донбасу від російського окупанта.

Сьогодні Партизани звернулися до окупантів з “вітальними” зверненнями в столиці Донбасу-Донецьку і в черговий раз показали безпорадність російських каральних служб.

Вітальні написи з’явилися на стінах школи в місті Донецьку по вулиці Фрунзе 1а. Під прапором російських окупаційних військ захисники Донбасу розмістили написи, які відображають ставлення людей до окупантів і бажання швидкого возз’єднання з Україною.

Також, написи-заклики “Путлер забирайся” і “Прожинемо Путлера” з’явилися на стінах житлових будинків по вулицях Панфілова 126 і Аравійська 3.

Героям слава.

Україна захистить Донбас!

Джерело