“Тітушки” не змогли зірвати мітинг Харківського Євромайдану коктейлями Молотова

Напад відбувся з боку Оперного театру. В нападі брали участь 20-30 молодиків. Вони мали на озброєнні бейсбольні бити, газові балончики та, як з’ясувалося пізніше, «коктейлі Молотова». Сутичка була короткою. Кілька охоронців Харківського Євромайдану отримали легкі травми. Нападники були зупинені, повалені на сніг та передані міліціонерам. Один з нападників перебував у стані наркотичного сп’яніння. Йому була викликана швидка. Не обійшлось без матеріальних втрат: була розбита камера знімальної групи «АТН».

Опісля відбиття атаки, охоронці Харківського Євромайдану перейшли у наступ і відтіснили нападників від мирних мітингарів. Настрій був рішучий і, як би міліція не прикрила «тітушок», вони б отримали доброго прочухана.

З рештою, міліція локалізувала (оточила) «тітушок» та вилучила в них до 10-ти пляшок «коктейль Молотова». Співробітники міліції вилили вміст скляних пляшок на сніг, а самі пляшки склали у смітник. Автор відео, координатор проектів ІЦ ММ Віктор Гарбар сам нюхав вміст пляшок, вони пахли ацетоном.

Надалі міліціонери, потримавши «тітушок» деякий час в оточенні, їх відпустили. «Тітушки» вишикувались в колону по двоє і попростували в напрямку Зоопарку.

IMG_0223 IMG_0227

 

Докладніше тут: https://maidan.org.ua/2014/01/titushky-ne-zmohly-zirvaty-mitynh-harkivskoho-evromajdanu-2/

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. «Тітушки» вишикувались в колону по двоє і попростували в напрямку Зоопарку. (c)

    Очень правильно выбрали направление!!!

Kommentarerne er lukkede.