ГРАД склав список суддів, яким мають заборонити в’їзд до Європи

25.10.2011 р.

ПРЕС-АНОНС

27 жовтня об 11:00

в прес-центрі Дніпропетровської обласної організації НСЖУ

(вул. Комсомольська, 8)

відбудеться прес-конференція на тему:

ГРАД склав список суддів, яким мають заборонити в’їзд до Європи

Участь у прес-конференції візьме координатор ГРАДу Василь Сухов.

Громадська організація ГРАД оприлюднить «чорні списки» суддів. Фігуранти цього списку – особи, які приймають корупційні рішення, керуються не верховенством права і буквою закону, а корисливими мотивами, підкоряються «телефонному праву», не дотримуються основоположного принципу – незалежності суду від інших гілок влади.

Ці списки ГРАД передасть до Держдепартаменту США та МЗС країн Євросоюзу, аби суддям, які не сповідують європейських цінностей захисту основоположних прав і свобод людини, заборонили в’їзд до країн Європи та США.

Як відомо, демократичні країни світу стурбовані станом українського правосуддя. У зв’язку із цим Європа вже пригрозила українським чиновникам забороною на видачу віз, блокуванням рахунків, навіть позбавлення України права приймати Євро-2012

 

Über Ярослав Сватко 331 Artikel
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.