В четвер Янукович полетить в напрямку Брюселю

А чи відбудуться там якісь переговори – він поки не знає. “Європейці не підтвердили зустрічі” – сказав він в інтерв’ю одній з найбільших газет США “Нью-Йорк Таймс”. “Я не збираюся просити про послугу. Ми – партнери. Якщо треба зустрітися, я готовий. Якщо ні, я полечу далі” – сказав Янукович.

В інтер’ю він натякнув, що може відійти від угод з ЄС, як трактує це газета. Вкотре повторив про незалежність суду. І натякнув на те, що декриміналізації, яку там вимагають європейці не буде.  “Ми не можемо дуже швидко змінити закони, які були чинними в Україні більше ніж 50 років”.

Читайте інтерв’ю цілком англійською

 

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Kommentar

  1. Для контрасту зі статтею
    http://www.president.gov.ua/news/21592.html

    Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю представникам іноземних ЗМІ – агенції Bloomberg, видань Corriere della Sera, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Times, The New York Times, The Wall Street Journal.

    Європейська інтеграція України є незмінним пріоритетом державної політики України, наголосив під час інтерв’ю Віктор Янукович. «Європейський вибір – це вибір українського народу. Інтеграція України в Європейський Союз продовжується вже багато років. І дуже багато зроблено, щоб наблизити цю мету, тому що це питання має для нас велике значення», – заявив Глава держави.

Kommentare sind deaktiviert.