Володимир Сальдо звітуватиме перед громадою

7 грудня 2011 року, в День місцевого самоврядування.

Звіт відбудеться о 15.00, у приміщенні кіноконцертного залу «Ювілейний».

«Ми проаналізували плюси та мінуси в організації минулорічного звіту. Тому цього року я вирішив підійти до його підготовки і проведення по-новому, максимально доступно та відкрито», – зазначив міський голова на робочій зустрічі з представниками громадських організацій. Метою зустрічі стало саме врахування пропозицій громадськості щодо найбільш ефективного для громади проведення цього важливого заходу.

В.Сальдо наголосив, що дата 7 грудня, вибрана не випадково. Адже День місцевого самоврядування – день всієї громади, а не лише професійне свято тих, хто працює у виконавчих органах міської ради або є депутатом.

Серед основних пріоритетів, які вбачає міський голова для проведення звіту, є максимальна поінформованість мешканців про його зміст, організація зворотного зв’язку з громадою. Текст звіту буде надрукований в офіційному виданні міської ради – газеті «Херсонський вісник», розміщений на офіційному сайті міської ради та розповсюджуватиметься по місту спеціальним буклетом. Це дасть можливість городянам ознайомитись з текстом і надати свої запитання через спеціальний канал «гарячої» лінії та через «Гостьову книгу» сайту міської ради. Присутні на заході матимуть можливість задати свої запитання в залі.

Від лідерів громадських організацій надійшли пропозиції стосовно вдосконалення організації проведення звіту. Всі вони будуть проаналізовані та максимально враховані.

Джерело

Від Майдану: Дата дійсно вибрана невипадково. Адже 9-го грудня має відбутися церемонія нагородження Антипремією “Будяяк року”, на яку номінований й В.Сальдо

 

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.