21 грудня під стінами книгарні «Сяйво» Київський Культурний Трибунал презентував нові міські грошові одиниці – «поповки»

Під стінами традиційно непрацюючої книгарні «Сяйво» (нова назва «Сяйво книги») представники громадського руху «Київський культурний трибунал» презентували нову київську валюту -«Поповку». У цей похмурий, нетиповий для першого місяця зими день, ініціатори акції друкували нову міську валюту на друкарському апараті XEROX і роздавали її киянам та гостям столиці, піднімаючи передноворічний настрій. Деякі з перехожих навіть твердо вирішили звернутися до київського голови з приводу обміну «валюти» на новорічний кошик або реальні гроші! , які все рідше утримуються в гаманцях звичайних українців.
У той же час нові працівники «Сяйво книги», імітуючи бурхливу діяльність, проводили вже другий після відкриття переоблік. Мабуть, важка це праці – знову й знову перераховувати близько 1500 книжкових примірників, що рідесенько розташувалися за периметром оновленого приміщення книгарні. А більш коштовний родич вуличного друкарського аппарату – Espresso Book Machine, як завжди мовчазливо супроводжував броунівський рух працівників книгарні.
Нагадуємо Вам про те, що оновлена «Сяйво книгарня» гостинно відчинила свої двері для чиновників КМДА 9 листопада 2011 року і в той же день зачинила їх для звичайних відвідувачів-книголюбів.

Прес-служба
Київського культурного трибуналу

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair