Різдвяне вітання від Проводу ОУН (б)

РІЗДВЯНЕ ВІТАННЯ
Христос народився! Славімо Його!

Вельмишановні друзі, проводжаючи Старий 2011 рік та зустрічаючи Новий 2012, ми, сповнені надій і сподівань, вдивляємося у своє майбутнє. Наступний рік відзначаємо як рік семидесятирічного ювілею Української Повстанської Армії та сторіччя з дня народження Голови ОУН Ярослава Стецька.

Вступаємо у Новий – 2012-ий рік, який стане для нас роком випробування вибором, роком великої відповідальності перед майбутніми поколіннями, у цьому році ми обиратимемо новий склад Верховної Ради України. Своїм вибором ми повинні утвердити здобуту незалежність, одвічне прагнення своїх дідів-прадідів жити в незалежній Україні, вільній від тоталітарного тиску, лицемірства, брехні, беззаконня, корупції та розгулу бандитизму.

Різдво Христове – радісне свято великої надії, з яким нерозривно пов`язаний заповіт про спасіння людського роду. Однак, рятунок для кожного з нас не приходить як даність, він вимагає від кожного зокрема та суспільства загалом постійних особистих зусиль.

Тож нехай свято народження Христа принесе в оселю кожного українця світло святої віри та надії, стане джерелом невмирущої духовної сили української нації. Зичимо Вам безліч гараздів та здоров`я. Висловлюємо впевненість, що разом подолаємо всі перешкоди й докладемо усіх зусиль для розбудови багатої, міцної та квітучої Української Самостійної Соборної Держави.

З Новим Роком! Веселих свят!
Провід ОУН (б)

Über Ярослав Сватко 331 Artikel
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.

1 Kommentar

  1. Володимир-Волинськиий був окупований німецькими фашистами 23 червня 1941 р. після масованого бомбування центра міста, під час якого загинули більш 500 чоловік. З приходом у місто нацистських загарбників почалося знущання над польским і єврейським населенням. Була створена місцева поліція, з націоналістів ОУН(Б). У період з 5 липня по 29 вересня 1941 р. разом з німцями, бандерівцями були проведені 4 облави на чоловіків і убили у в’язниці 1.200. Більшість з них було убито сокирами, залізними ломами і прикладами рушниць. Частина з них були закопані живими. Десятки чоловіків були убиті на робочих місцях.

Kommentare sind deaktiviert.