КМДА знову погрожує “врегулювати” мирні зібрання у столиці. Будьмо пильні!

Отримано відповідь КМДА на запит щодо підсумків громадського обговорення свого нормопроектно витвору: рішення Київської міської ради «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення недержавних масових громадських заходів політичного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру, кіно-та телезйомок у місті Києві»

Про численні небезпеки проекту ми писали тут.

Про реакцію КМДА – тут

Тепер до вашої уваги свіжий коментар столичної держадміністрації на питання про те, як саме відбувалося і у що вилилося те громадське обговорення:

Гр. Северину О.

Управління інформаційного забезпечення та                
 доступу до публічної інформації

              У Головному управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю виконавчого органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) розглянуто Ваше звернення від 12.01.2012  №72(з).               
              За результатом розгляду інформуємо, що з метою одержання зауважень та пропозицій, відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», проект рішення Київської міської ради «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення недержавних масових громадських заходів політичного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру, кіно-та телезйомок у місті Києві» було розміщено в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі Київської міської влади за адресою: www.kmv.gov.ua.
              Повідомляємо, що до Головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю виконавчого органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) надійшли письмові зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту рішення Київської міської ради від 14 об’єднань громадян, громадян, депутатів Верховної Ради України та Київської міської ради, структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
              За результатом опрацювання одержаних зауважень і пропозицій буде підготовлено остаточний варіант зазначеного проекту рішення Київської міської ради, повторне оприлюднення якого відбудеться згідно встановлених вимог.  

        Начальник                                                                               М.Хонда

Зверніть увагу – у першій відповіді нам було обіцяно, що наші зауваження “буде враховано”. Побачимо. Якщо київська влада не відмовиться від намірів “врегулювати” те, що може регулюватися Конституцією, міжнародними угодами, законом і судом – вона одразу буде покликана до суду.