Фотовиставка “Кохаю Тбілісі”

7 травня в арт-фойє кінотеатру Баттерфляй-Ультрамарин (м.Киів, вул.Урицького, 1-А) відкривається фотовиставка під назвою «Кохаю Тбілісі» . Світлини, що будуть упродовж місяця експонуватися на виставці, відзняті грузинським фотографом Шалвою Лондарідзе.

Шалва Лондарідзе – фотолюбитель. Захопився фотографією понад 3 роки тому. Його знімки унікальні та упізнаються відразу. Шалва дійсно кохає Тбілісі, не втомлюється вивчати його знов і знов. Цей фотограф знімає елементи і сюжети по-новому, відшукуючи цікаві й незвичні ракурси. Шалва має талант піймати об’єктивом те, чого ніхто не помічав раніше. Він гуляє містом в пошуках особливих ракурсів, цікавих поєднань старої архітектури з сучасними елементами.

Переважно Шалва знімає Старий Тбілісі – район, що знаходиться в історичному центрі міста. Вулиці тут вузенькі, будівлі зберегли риси середньовіччя. Шалва Лондарідзе знімає як улюблені місця жителів, так і затишні провулки, про які, можливо, мало хто й знає: буває проходиш повз, не помічаючи того, що бачить фотограф. Здається ще мить, і у вікні з’явиться молода грузинка з глеком вина чи відважний джигіт виїде з-за рогу на коні. Тут все дихає історією та грузинським колоритом.
Фото Тбілісі таємничі та красиві: це і вечірня ілюмінація, і старі будиночки з різьбленими балконами, увитими виноградним листям, і, звичайно ж, – відомі тбіліські лазні. А чого вартий один тільки «Міст Миру»! Підвечір, коли на ньому запалюють вогні та в річці Мктварі відображається це диво, все навколо схоже казку, адже недарма кажуть, що «Тбілісі – це частинка Раю на землі».

Виставка триває до 7 червня 2012р. Часи роботи: з 10-00 до 23-00.
Кінотеатр «Баттерфляй-Ультрамарин», вул.Урицького, 1-А, тел.(044)206-03-70.

Подія у Фейсбуці – тут