На дніпропетровських активістів кампанії “Помста за розкол країни” напали невідомі

Сьогодні, коли місцеві активісти зібралися повторно поширювали в Дніпропетровську листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидатів, на них було здійснено напад.
Дніпропетровські активісти  вже проводили в рамках кампанії “Помста за розкол країни” масові поширення листівок  проти кандидатів від Партії регіонів – Олександра Момота та Івана Ступака – в одномандатних мажоритарних округах. Цього разу об’єктом “помсти” став ще один кандидат від Партії регіонів – Ігор Циркін.
Але, ще до початку поширення листівок, неподалік від місця зустрічі активістів на них очікувало 6 людей спортивної зовнішності. Невідомі дочекалися, доки зберуться всі активісти і, коли ті почали розподіляти між собо листівки, здійснили на них напад. Підійшовши до молодих людей нападники спершу запитали: “а що це в вас за листівки”, після чого почали силоміць виривати в активістів з рук поліграфію.
Активісти швидко розійшлись в різні боки, а нападники сіли в чорну “дев’ятку” і почали переслідування одного з активістів  на машині. Вони поїхали геть тільки після того, як він викинув частину листівок, яка була в нього в рюкзаку.

Незважаючи на напад, активістам вдалось зберегти 70 відсотків листівок і продовжили їх поширення в місті.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” її активісти визначили відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com

 

 

Джерело: Відсіч