«Помста за розкол країни» – Дніпропетровськ опрацьовано

Активісти, розподіливши між собою всі райони великого міста, легко за один день опрацювали його вулиці. Тепер і мешканцям Дніпропетровська донесено інформацію, чому не можна голосувати за Партію регіонів та її представників на цих виборах – мажоритарних кандидатів Олександра Момота та Івана Ступака, що висуватимуться по одномандатних округах міста.

Ця акція відзначена учасниками, як особливо позитивна. Попередні затримання у Миколаєві, Криму та Донецьку не відлякали активістів, а навпаки – надихнули, засвідчивши, що влада боїться правди про себе і такої простої діяльності, як поширення листівок. Тож на цей раз кількість волонтерів перевершила сподівання організаторів акції та дала можливість сформувати п’ять мобільних груп. Більше того, до кінця дня з’явилися ще нові добровольці, тож вирішено організувати повторну акцію в Дніпропетровську ще цього місяця. Також зголосились активісти з обласних центрів, тож чекаємо нових повідомлень про поширення листівок кампанії «Помсти» на Дніпропетровщині найближчим часом.

Вкотре спостерігається всезагальне позитивне ставлення до заклику не обирати ПР до наступного скликання ВР.

Тож, провокаторам від влади, тим, хто причетний до прийняття закону КаКа слід готуватись: «Помста за розкол країни» їх обов’язково торкнеться.

1 Comment

  1. Понаїхали “гості” з усіх кінців світу, їм в Україні сподобалось, а тепер починають витягати свої статути, і нав”язувати українцям, свої правила, правила інших держав. Нахаби. Обов”язків перед Україною вони ніяких не визнають. Нахабам потрібно показати дорогу додому. Позбавити їх громадянства, яке вони за хабарі, собі привласнили, завдяки недолугим антиукраїнським чиновникам, які тепер нав’язують українцям толерантність та «язики» . Всіх чиновників пропустити через сито відданості Україні.

Comments are closed.