Нехай мене критикують за те, що я роблю. Аби голову не відкрутили опісля виборів!

Об’єднана опозиція подала заяву до Центральної виборчої комісії з вимогою заборонити програми «Народний бюджет» та «Народний медогляд».

Об’єднана опозиція подала заяву до ЦВК з вимогою заборонити програми «Народний бюджет» та «Народний медогляд». Про це в ході форуму громадських організацій Одеської області повідомив губернатор Едуард Матвійчук, який одночасно очолює обласну організацію Партії Регіонів.

«Я хочу сказати, що нам «пощастило», що зараз у нас вибори і владі не дають нормально працювати. Але ми не зупинимо жодну програму. Нехай мене критикують за те, що я роблю, а не за те, що я не роблю», – зазначив Едуард Матвійчук.

Він також додав, що опозиції ніхто не заважав виконувати такі ж програми, коли вона була при владі.

Як відомо, в Одеській області діють програми «Народний бюджет» та «Народний медогляд» реалізація яких супроводжується яскраво вираженою агітацією за Партію регіонів. Експерти Комітету виборців України неодноразово підкреслювали, що згадані програми є ні чим іншим як використанням адмінресурсу одеськими чиновниками.

Джеерло

* * *

Майдан-ІНФОРМ: Як бачимо, Едурад Матвійчук, голова Одеської ОДА, і надалі несамовито агітуватиме за Партію регіонів “народним бюджетом” та “народним медоглядом”. Дуже вже йому своєї голови шкода!