Активістів партії УДАР жорстоко побили у Святошинському районі столиці

Пенсіонерка-агітатор отримала струс мозку.

В неділю, 7 жовтня, близько 13.30, невідомі жорстоко побили активістів партії УДАР в агітаційному наметі за адресою вул. Верховинна 22/12 у Святошинському районі, 219 виборчий округ, – повідмляє прес-служба Київського міського виборчого штабу партії УДАР.

На жінку пенсійного віку та двадцятирічного хлопця напала група близько десяти осіб з вимогами припинити агітаційну роботу і погрозами знищити намет. Нападники завдали пенсіонерці ударів по голові, що спричинило струс мозку, та роздерли обличчя, у хлопця зламано ніс. Припинилося побиття тільки завдяки місцевим мешканцям, що втрутилися та викликали міліцію і службу швидкої допомоги.

 

Працівники Святошинського РВВС зафіксували факт побиття і навіть змогли затримати одного з учасників нападу. Нині проводиться розслідування. Постраждалі агітатори УДАРу отримали скерування на зняття побоїв до медичного закладу.

 

За припущенням представників УДАРу, йдеться про замовний показовий напад на агітаторів партії з метою залякати людей та відвернути їх від активної допомоги УДАРу в проведенні агітаційної виборчої роботи.

 

Як зазначив кандидат від партії УДАР по 219 виборчому округу в Святошинському районі Сергій Федорченко, «агітаційна діяльність УДАРу отримала позитивне сприйняття і широку підтримку мешканців району, чим не можуть похвалитися інші партії, і перш за все провладні кандидати. Очевидно, за три тижні до завершення виборчої кампанії, в наших опонентів уже не залишилося інших аргументів для недопущення перемоги УДАРу окрім застосування залякування і грубого насильства щодо наших агітаторів. Проте, переконаний, таким чином, вони нічого не досягнуть, киян не залякати!».