Азаров швидко завершив прес-коференцію після запитання Соні Кошкіної

Прем’єр Микола Азаров несподівано завершив прес-конференцію, коли йому задала питання редактор LB.ua Соня Кошкіна. Про це повідомляє «Українська правда».

Під час прес-конференції пана Азарова у штабі Партії регіонів журналістка поставила запитання щодо того, чи буде він працювати прем’єром після виборів.

«Я не хочу відповідати на провокаційні питання цієї мадам. Вона тут зображувала жертву режиму, а замість того дивіться – вона в прекрасній формі, в прекрасні агресії. І почала з провокаційних питань, але ми не ображаємось», – сказав прем`єр-міністр.

Кошкіна кілька разів намагалася поставити це питання, але Азаров нічого не відповів. Після цього він швидко завершив прес-конференцію.

У коментарі «Телекритиці» Соня Кошкіна сказала, що вона тричі за сьогоднішній день намагалася поставити це питання Миколі Яновичу. «На прес-конференції відразу після того, як Азаров закінчив свій спіч, ведуча попросила журналістів ставити йому запитання. Мікрофонів не було, тому я підвелася і голосно запитала вже втретє, чи працюватиме далі він прем’єр-міністром, чи його звільнять. А він, висловившись на мою  адресу, пішов, так і не давши можливості поставити запитання», – сказала Соня Кошкіна.

«Телекритика»