“Помста за розкол країни” змусила Журавського втікати із власної зустрічі з виборцями

Сьогодні активісти кампанії “Помста за розкол країни” завітали на святковий захід, влаштований для освітян до Дня вчителя автором “законопроекту про наклеп” Віталієм Журавським в місті Коростишеві Житомирської області, яке входить до виборчого округу № 66, де балотується цей народний депутат до Верховної Ради нового скликання.

В Будинку відпочинку міста Коростишів для місцевих освітян накрили столи та влаштували концерт. В першій половині дня, коли у всіх загальноосвітніх закладах ще триває навчальний процес.

Під час виступу народного депутата активісти кампанії роздали всім присутнім листівки із закликом не голосувати за кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 66 Віталія Журавського.

Самому Віталію Журавському вони також вручили цю листівку, але народний депутат її одразу відкинув, та, попри присутність на заходів журналістів (зокрема, знімальної групи 5 каналу), на очах у всіх присутніх втік із організованого ним заходу. Весь виступ народного депутата тривав не більше 3-х хвилин.

Аналогічна зустріч Журавського з освітянами також запланована в Черняхові, куди народний депутат поїхав одразу після невдалого виступу в Коростишеві. Журналісти 5 каналу мають намір висвітлити і цей захід також.

Нагадаємо, що у суботу, 29 вересня, у виборчому окрузі № 66 на Житомирщині активісти вже поширювали листівки з інформацією, чому не можна голосувати за Віталія Журавського.

Джерело

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com

3 Kommentare

  1. меченый клеветой Журавский мечется от правды. Зачем же он вляпался в такую дерьмовую историю? Разве ему нравится слава Иуды? Ведь уничтожать Свободу – это самый тяжкий грех! Теперь дурная слава автора клеветнического закона идет за ним по пятам

  2. Свята корова! Та це фото з …весілля! Виглядає навчилися голодранці “кандидувати”. Дармові поїздки за кордон таки “плідні”. Глянеш на мармизи тих підтримувачів і гидко стає КОГО ПРОСУВАЄТЕ? ЗЛОДІЯ, брехуна, авантюриста і нахабу!
    А те, що “АІСТ”ов ака Журавський за “язиковим Законом” мусів утікати таки розвеселило. Шкода, що мерзотнику підніжку ніхто не підставив. Розтегнувся б, як довгий!

    • Хочу вам сказати, дорогі мої! Це свято було організоване до Дня працівників освіти спільно з місцевою владою та відділом освіти. А те, що у людей немає ніякої поваги до вчителів то це видно. Сьогодні обзивати людей, які вчать діток маленьких такими словами – це ницо і не варте нічого. Псувати і обливати брудом когось легко, а самому чогось досягти – важко. Там ніхто нікого не агітував, а вітали зі святом, яке для нас, вчителів, є воістину святом і гарною подією у нашому житті. І ще….ніхто і нізвідки не втікав, просто людина поїхала на інше свято, а робити так, як ви робите не можна! Нехай це лишається на вашій совісті. Олесю, не варто обзмвати людей про яких ви нічого не знаєте. Не відома вам суть справи – то не лізьте!!!

Kommentare sind deaktiviert.