У Дніпродзержинську побили депутата, який критикував мера

Вчора пізно увечері було побито депутата Дніпродзержинської міської ради Дмитра Пучкіна

Як стало відомо «Дніпропетровськ.Коментарі» з повідомлення прес-служби народного депутата України Сергія Капліна, напад стався, коли депутат виходив із своєї приймальні.

«Нападниками – була група невідомих у кількості 3-х осіб, віком приблизно 30-35 років. Склалося враження, що вони навчені прийомів рукопашного бою, мали хорошу фізичну підготовку. Під час бійки вони погрожували депутату, говорячи про його антикорупційну діяльність, яка була спрямована на викриття дій міського голови Дніпродзержинська та інших чиновників міста. Пучкін зміг чинити їм опір, однак отримав тілесні ушкодження. На місце нападу відразу було викликано наряд міліції та «швидку», – йдеться в повідомленні.

Сам депутат Пучкін пов’язує спробу замаху на його життя з початком його антикорупційної діяльності в рамках очолюваної ним Народної Антикорупційної армії (НАА).

Також повідомляється, що раніше депутат міськради Пучкін мав тривалий конфлікт з мером Дніпродзержинська.

Як стало відомо, народний депутат, лідер Народної Антикорупційної армії (НАА) Сергій Каплін уже звернувся до Генпрокуратури та МВС у зв’язку з нападом невідомими на Дмитра Пучкіна, який є главою дніпродзержинської НАА.

Як повідомлялося раніше, 23 січня було скоєно напад на помічника-консультанта народного депутата від УДАРу Сергія Капліна Єгора Мкртчяна. 9 лютого сам народний депутат від УДАРу, секретар комітету з питань нацбезпеки та оборони, лідер НАА Сергій Каплін заявив про погрози на свою адресу. 13 лютого під час зустрічі Віталія Кличка з Генпрокурором, останній пообіцяв протягом 10 днів, максимум – через два тижні, розібратися з тиском, який чинять силові структури на опозиціонерів, зокрема, Сергія Капліна.

Як стало відомо «Дніпропетровськ.Коментарі» з сайту Дніпродзержинської міської ради, депутат Дмитро Пучкін, 1981 р.н., є безпартійним і входить до комісії з питань екології. Тимчасово безробітний.

Як відомо, мером Дніпродзержинська є Станіслав Сафронов, член Партії регіонів.

http://ua.comments.ua/politics/195771-u-dniprodzerzhinsku-pobili-deputata-yakiy.html

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair