Харківська влада. Ми обіцяли колапс, ми його й зробили! – Фоторепортаж.

Вчора суд в Харкові заборонив акцію опозиції, через те, що та створить в місті транспортний колапс.

У Харкові акція «Вставай, Україно!», яку лідери опозиції планують провести 12 квітня перед черговим засіданням суду в справі ЄЕСУ, може спровокувати транспортний колапс.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Харківської міської ради, про це заявив заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов. «Ми займаємося не політикою, а міським господарством. І ми розуміємо, що в місті в цей час великі потоки транспорту, а ця акція перекриє центральну магістраль міста. Московський проспект у нас один із найнапруженіших: на ньому виїзд на чугуївсько-донецький напрямок, і саме в цей час автобуси й маршрутки виїжджають з міста. А інші люди навпаки – їдуть із заводської частині Харкова в центр, як раз у кінці робочої зміни. Крім того, з урахуванням того, що це п’ятниця і цього дня очікується гарна погода, багато харків’ян виїжджатимуть з міста», – сказав І.Терехов.

Сьогодні тролейбуси в Харкові той колапс зробили самі. Це точно не страйк, і без вказівки влади це не обійшлося б. Дивіться фото самі.

Как сообщал Robinzon TV, площадь Руднева с утра была «перекрыта» троллейбусами.  Сейчас с правой стороны суда ремонтируют дорогу, я левой — рубят деревья. Проехать по Московскому проспекту в этом районе невозможно.

Грустная ситуация и на площади Розы Люксенбурга. Там трамваи «трансформировались» в длинный поезд. Начинается он еще на улице Полтавский Шлях. Движение полностью парализовано.

Не сладко и на площади Свободы. Там движение перекрыли на 4 дня в связи с проведением Малых Олимпийских игр «Дети Харьковщины».
891564_564397363593789_626559942_o
20912_501691913230330_1225532209_n

Сьогодні в Харкові трамваї і тролейбуси не ходять…Ними щільно оточена площа на якій має відбутись мітинг опозиції.Такого маразму я ще не бачив !!!Зайшли в міську раду вияснити причину,а нам повідомили,що сьогодні не прийомний день :)

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Kommentare

Kommentare sind deaktiviert.