Сергій Жадан: “Харків”яни – збираємось сьогодні о 18.00 на площі Свободи, завтра – о 12.00 коло Шевченка”

Тим, хто питається про ставлення до останніх подій (ну й тим, хто не питається, теж):

Гадаю, тих, хто ці дні був на майданах, агітувати не треба – вони напевне вже нікуди звідти не підуть. А ось тим, хто ще вагається й намагається говорити про економічні перспективи, раджу передивитись відео з нічного київського майдану, раджу уважно поспостерігати за роботою “Беркута” й ще раз подумати про перспективи розвитку цієї країни.

Тим, хто дозволяє виганяти себе на підтримку влади (скажімо, сьогодні в Харкові) теж раджу уважно передивитись відео з Києва й подумати на чиєму боці вони сьогодні стоять.

Звісно, всім потрібно виходити на вулицю й далі протестувати – не лише в Києві, на місцях так само. Харків”яни – збираємось сьогодні о 18.00 на площі Свободи, завтра – о 12.00 коло Шевченка. Це початок дуже важливих подій, важливо не втратити цей шанс. Потрібно показати їм, що їх ніхто не боїться. Досить слухати їхню брехню. Зустрічаємось на вулицях! #zhadan #жадан #євромайдан #euromaidan

Ми транслюватимемо все по відео сьогодні з 18 і завтра з 12 – за адресою https://maidan.org.ua/live

 

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Kommentar

  1. Харьковчане! Я пенсионерка. ОНИ ИЗКРОШИЛИ НАШИХ ЛУЧШИХ ДЕТЕЙ.Они изувечили детей которые просто хотят жить по -человечески.Ради своего корыта.ЭТА БЫДЛОТА ГЕПА ДОПА решают как нам жить! От обиды и розпачу слезы застилают глаза. Никогда не ходила на майданы.ДУМАЛА УЖЕ ВОЗРАСТ НЕ ТОТ.А сейчас пойду. ТАКОЕ ПРОЩАТЬ НЕЛЬЗЯ!

Kommentare sind deaktiviert.