Старець Зосима прокляв Януковича! Це повідомляв на базарі в Дружківці комуністичний намет

Старець Зосима прокляв Януковича! Про це можна було дізнатися на базарі в Дружківці  від комуністів.

Поруч з комуністами у наметі на Гаврилівському базарі в Дружківці, де збиралися підписи для проведення референдуму, стояв чоловік середніх літ роздавав лістівки церковного змісту. Там йшлося про прокльон Януковича Зосимою.

1401903_584154784955430_2006033591_o

Але більш за все дивував сімбіоз двох заклятих ворогів – комуністів і церкви (у даному випадку московської). Задля своїх цілей, щоб у черговий раз обдурити народ комуністи йдуть на все!

Як же тоді сприймати слова православного владики про Лєніна і його пам”ятки колоніального наслєдія: “Все проблемы ваших городов, все неудачи в вашей жизни связаны с духом коммунистического антихриста идол которого стоит в вашем городе на почетном месте. От него мы страдаем и болеем. Его зловещий дух караулит наши города и сёла день и ночь.

Братья христиане, очистим наши города от этого непотребства и клейма, уберем его статую – знак антихриста”?

Що ж спільного у українських комуністів і московської православної церкви?…

Ми підійшли до палатки і задали комуністам декілька питань, на які відповіла депутат міської ради від комуністів, яка й організовувала збір підписів, Горобець Ніна Валерівна.

Людина, яка роздавала листівки про анафему Януковичу – у глибині намету.

http://www.youtube.com/watch?v=d2nmSln1MVI

Я звернув увагу на бланки підписів. Там було написане ЦВК, тобто це були бранки ЦВК. Але цікава річ – на них не було дати.

Виникає цікава ситуація. Якщо Янукович у черговий раз змінить напрямок розвитку України і для цього буде потрібен референдум, то бланки з підписами вже є, залишається тільки підставити дату!? Комуністи знов, експлуатуючи думки народу, діють на користь ПР і Януковича!?

Євген Шаповалов

ПС. Старець Зосима міг проклясти Януковича хіба з могили, оскільки помер 11 років тому.

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair