На Славутчині почалися політичні репресії?

Як стало відомо з неофіційних джерел, чи то від «великого розуму», чи то за вказівкою згори, Славутська міжрайонна прокуратура подала відповідний позов до Хмельницького окружного адміністративного суду щодо визнання незаконним рішення Славутської міської ради від 3 грудня № 2-36/2013 «Про звернення щодо дотримання прав і свобод громадян України».

Нагадаю читачу, що згідно із цим рішенням, депутати міської ради схвалили звернення до Президента України Януковича В.Ф. про дострокове припинення ним повноважень шляхом подачі у відставку, до Кабінету Міністрів України про складання повноважень всіма членами уряду, до Верховної Ради України про дострокові вибори ВРУ та до народного депутата України Буряка С.В. про підтримку волі своїх виборців.

У зв’язку із цим кричущим фактом втручання правоохоронних органів у роботу представницького органу місцевого самоврядування, громадськими і політичними організаціями Славутчини розглядається питання щодо організації пікетування Славутської прокуратури та Хмельницького суду.

Ігор Піголь

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair