Святослав Караванський: Невідкладні пропозиції

У зв’язку з переходом державної адміністрації України на чолі з колишнім злочинцем Януковичем на рейки терористичного врядування, виникає гостра потреба для лідерів Майдану звернутися по допомогу до демократичної громадськости світу в особі урядів демократичних держав.

Уряди демократичних держав не можуть стояти осторонь від того, якими методами криміналоцентрична адміністрація України керує европейським народом, що прагне вступити на асоціятивних правах до ЕС. Ці методи відверто терористичні: убивства, калічення активістів, руйнуванням їхньої власности, а також застосування до них наклепницького судочинства через очолену злочинцями юридичну систему.

Названі злочини є злочинами проти людства за мирного часу.

Тому ніхто, а Майдан має взяти на себе місію звернення до демократичних урядів світу із закликом-пропозицією. А саме:
1. просити демократичні уряди відкликати своїх послів з України;
2. заморозити банкові рахунки в европейських банках усім членам адміністрації екс-зека Януковича включно з членами Партії Регіонів, які, перебуваючи під впливом кримінальних елементів, підтримують бандитський курс екс-зека і становлять резерв виконавців антилюдських злочинів.

Окремо треба звернутися до міжнароднього Гаазького трибуналу з просьбою порушити справу проти адміністрації президента Януковича і самого президента за вчинення низки злочинів проти людства.

Такі звернення лідери Майдану мають прийняти на вічі Майдану.

Плюс до цих міжнародніх заходів, Майданові варто поширити в Україні звернення екс-члена Партії Регіонів І. Богословської із закликом до депутатів і членів цієї партії виходити з партійних фракцій та членства в партії, щоб не бути співучасниками злочинств.

Ці невідкладні шанси для українського народу не можна ігнорувати.

Святослав Караванський

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Kommentar

  1. Дорогий Пане Святославе! Дуже дякую за мудрі, виважені поради як треба зараз діяти, щоб відсунути кримінальний клан Януковича і його пахолків з Партії Реґіонів від влади.
    Маю лише 2 запитання до чого тут Богословська? Це настільки збаламучуючуй елемент, що єддиний спосіб не раґувати на її “харизматичні” випади це тільки нею нехтувати і не помічати. Як тільки їй вдається вхопити мілісекунду увагу ( будь чиєї) вона просто “набрякає ” як висушена губка. Те, що вона вискочила з реґіонального лігвиська, “щоб уникнути відповідальності” це дуже мудре спасання власної шкури. Перебуваючи у лавах цієї бандо партії усі ці роки своїм язиком вона провокувала опонентів на багато крайніх кроків. Пригадайте лише фрагмент з “Шустера” з Кравчуком, де він був доведевий до відчаю і привселюдно назвав її “хамкою”. Це вкарй образливе слово для чоловіка, але для ЖІНКИ це значно і значно гірше бути “нагородженою” таким “благословенням”. Тому чи варто ставити Богословську за приклад?
    Друге запитання полягає у тому, що чи не спіткає Україну доля Білорусі після усіх міжнародних санкцій?
    Як мені відомо вже західна преса скиглить, що “повинні були відстояти Україну”. Повинні, але чому знову повторилася історія. Ялта ІІ? Чи позов через Гаазький суд може фізично видворити тирана Януковуча, бо добровільно він не піде. Це вже зрозуміло.

Kommentare sind deaktiviert.