Заява Харківського Демократичного Альянсу щодо бездіяльності МВС

У зв’язку із подіями, що відбулись 6 квітня  у Харкові – побиттям активістів та захопленням Харківської обласної державної адміністрації, команда Демократичного Альянсу засуджує бездіяльність Міністерства внутрішніх справ та керівництва харківського обласного управління МВС України зокрема.

Якщо надалі так буде тривати, то протистояння війсковій інтервенції з боку Росії стоїть під великою загрозою.

Розуміючи всю складність роботи рядових міліціонерів, ми звертаємося безпосередно до начальника Головного управління МВС України в Харківській області Анатолія  Дмітрієва з вимогою негайно віддати дієві накази щодо стабілізації ситуації у Харкові та припинення сепаратистського руху у місті, порушити кримінальні справи за захоплення державних будівель та масові заворушення (ст. 294 Кримінального Кодексу України).

Закликаємо харків’ян вийти в понеділок, 7 квітня, о 7:30 під будівлю ГУ МВС (вул. Раднаркомівська, 5) на ЛЕЖАЧИЙ ПІКЕТ. Не дамо переступати через харків’ян!

http://dem-alliance.org/news/harkiv-bezdijalnist-mvs-avakov-separatizm.html

Über Nataliya Zubar 2354 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Kommentar

  1. Ребята, не надо распылять силы!!! Нас должно быть максимальное кол-во у ОДА. Иначе, пока вы там будете лежать, ваших побратимов побьют на площади! Подтягивайтесь к ОДА к 8-00!!!

Kommentare sind deaktiviert.