Сергій Кузан. Міліція жорстко побила харківських євромайданівців.

Міліція жорстко побила харківських євромайданівців. Так, скоро ми почуємо офіційний коментар міліцейського керівництва про те, що “місце проведення акції було раптово змінене, про що заздалегідь не повідомлено в установленому чинним з-вством порядку…”, що все заради того, щоб “не допустити масових зіткнень між опонентами…” і т.д.

http://www.youtube.com/watch?v=DFrTV0xaHGE

На передовій (де стріляють і вбивають) наші солдати просто кричать про брак бронежилетів.
Натомість сьогодні в центрі міста висіла така кількість чудового обмундирування! Придбаного за народні гроші! На бійцях територіальних спец батальйонів…
Але.
1. Напередодні місцеві прихильники т.зв. Харківської народної республіки вільно роздавали свої листівки, що явно спрямовані на повалення існуючого ладу, зміну державного устрою і т.д. (статті в КК все детально викладено). Міліція не втручалась.
2.”Гаманця” місцевих сєпарів Апухтіна затримували радше активісти, аніж міліція. А вже за пару годин він приїжджає на місце акції в машин разом із заст нач Московського РВ.
3. Вже сьогодні проходить публічна акція сєпарів, на якій лунають такі ж публічні заклики щодо зміни територіальної цілісності і т.д. (знову ж – в КК України все написано) – міліція не реагує.
То чи можна звинувачувати людей, які мали обгрунтовані підстави боятись повторення “донбаських” подій вже в Харкові?!
Місцеве міліцейське керівництво не лише не реагувало на явні порушення закону (я навіть не враховую що у нас взагалі то війна, що Харківська – прикордонна область, що по сусідству такі ж сєпари, але з автоматами – вбивають наших хлопців), не вело роботи щодо усунення суспільної напруги, запобігання проявам сепаратизму – натомість вирішило діяти “по старінкє” – кийком.

Я не кажу про колишніх “беркутівців” (залишились нашивки на формі) – вони отримували кайф, луплячи ненависних їм “майдаунів”.

Я кажу про керівний міліцейський склад: ви школу ППСників закінчували чи Академію ВС? Ви прої…ли 2 повних дні, протягом яких і близько можна було не допустити цієї ситуації. Ви чули про таке поняття як “громадська безпека”?
Підкажу: в міліції є цілі відділи з такою назвою. І Кийки – далеко не весь інструментарій.

На місці були написані відповідні заяви. Подивимось, як відреагує МВС та СБУ.

Ну й від себе. На передовій (де стріляють і вбивають) наші солдати просто кричать про брак бронежилетів.
Натомість сьогодні в центрі міста висіла така кількість чудового обмундирування! Придбаного за народні гроші! На бійцях територіальних спец батальйонів…

Може, хлопці місцем дислокації помилились? Донбас трохи південніше.

Аргументи про “недостатню” кількість міліції не підходять – її виявилось цілком достатньо, щоб організувати “ковш” і відтіснити від вже порожнього(!) чЛєніна проукраїнських активістів.

Враховуючи вищевикладене, заклики голови ОДА Балути та його заступника Варченка “не провокувати” є, м’яко кажучи”, недоречними – спровокували місцеві кретини-сепаратисти за прямого потурання кретинів-міліціонерів.

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

5 Kommentare

  1. Я же говорил, что мусора – пидарасы. Проще нанять 50-100 тысяч немецких полицейских, платить им нужную зарплату и обеспечить всем необходимым, чем выкидывать деньги на 550 тысяч наших мусоров, которые сами же создают и поддерживают криминал, помимо этого являясь рупором параши.

  2. …А що в цей час робив – і чи робив взагалі?!.. – наш добрий пан Аваков, який зараз, здається, певну посаду таки займає?!.. Чи, може, він “не знав”?!.. Тоді – ЧОМУ НЕ ЗНАВ?!.. Може, йому НЕ ДОПОВІЛИ, ВІД НЬОГО ПРИХОВАЛИ?!.. Тоді МУСИТЬ ПОВІДКРУЧУВАТИ ГОЛОВИ СВОЇМ ЗАСТУПНИКАМ – ПРИЧОМУ ПРИЛЮДНО! А якщо він цього не зробить – ТОДІ ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ВІН ВСЕ ЗНАВ ЗАРАНІ! І щонайменше САМ НІЧОГО НЕ ЗРОБИВ!

  3. Шо такое???Гепа вернулся и в Харькове началось брожение,попахивающее говнецом???Не гепа ли его привез???

Kommentare sind deaktiviert.