В Харкові громадяни будуть притягати Путіна до кримінальної відповідальності

АКЦІЯ «КРИМ – УКРАЇНА! НЕЛЕГАЛІВ – ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!»

15.08.2014р. о 16:00 за адресою вул. Мироносицька, 3 (напроти приймальні УСБУ в Харківській області) відбудеться громадська акція «Крим – Україна! Нелегалів – до відповідальності!». Організатори: ГО ІЦ Майдан Моніторинг, Громадська Варта Харків, Автомайдан Харків.

З 12 по 14 серпня цього року в Україні на території АР Крим відбулося пожвавлення туристичного потоку з боку Росії. Апофігеозом цієї незвичної для нинішніх часів тенденції став туристичний сльот найповажніших та найреспектабельніших громадян Російської Федерації. Піонервожатими на цьому збіговиську були Владімір Владіміровіч Х… Путін, Дмітрій Анатольєвіч Х… Мєдвєдєв, Сергєй Кужугетович Х… Шойгу, Ніколай Платоновіч Х… Патрушев.

Є усі ознаки вважати, що велика кількість гостей нашої країни, що водночас заїхали погостіть, грубо порушують ст.332-1 Кримінального кодексу України (“порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї”). Хто оступився перший раз – до 3 років з конфіскацією, рецедив або за змовою з іншими гостями – від 3 до 5 з конфіскацією. У нас схоже на всі порушення РАЗОМ, за це – від 5 до 8 за гратами.

Хочеш в Крим, на моря? Будь ласка, перетни український кордон, проштампуй відповідну міграційну карточку, разом з пашпортом і цією ж карточкою – до КПП на в’їзд до Криму. Чергу кілька годинок відстояти треба, обматюкати Х*йла за оноє знущання над людиною (а якщо ти сам Х*йло, то хто ж тобі дохтор?) і, вуаля, – ти в сонячному Криму.

Не маючи наміру зганьбити нашу українську гостинність, ми не можемо не помічати фактів грубого порушення Кримінального Кодексу України. Хай кожен гість нашої країни відчуває себе як вдома, та не забуває, що він в гостях!

Тому 15 серпня о 16:00 будемо звертатися особисто та колективно (писати, подавати, писати і ще раз подавати) до УСБУ в Харківській області, щоб притягнути нахабних паскуд до відповідальності згідно законами Єдиної Самостійної Соборної Держави Україна.

П.С. Хто вміє користуватися компутером та принтером – заповнюймо, роздруковуймо файл за посиланням. Хто не вміє – приходь, запишешся в колективне звернення.

https://drive.google.com/file/d/0B6aSFYU6NIjnMDJYVGVnNWJDYzQ/edit?usp=sharing

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ! СЛАВА УКРАЇНІ! КРИМ – ЦЕ УКРАЇНА!

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair