БЮТ вже не крайній. Заарештовано голову донецького “Фронту Змін”

Прес-служба “Фронту Змін” повідомляє, що заарештовано голову Донецької обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Олександра Ярошенка.
Арешт відбувся вночі, 7 вересня, у квартирі його доньки, за надуманими підставами. Його вивезли автомобілем у Донецьк, наразі місце його перебування невідоме.
У «Фронті Змін» зазначають, що цей арешт відбувся відразу після візиту до Донецької області лідера партії Арсенія Яценюка, який виступив з різкою критикою дій президента, уряду та місцевої влади.
«Фронт Змін» вже вісім місяців бореться проти ліквідації в області шкіл та медичних закладів. Завдяки представникам партії вдалося відстояти 12 шкіл в кількох містах Донецької області та не допустити закриття дитячої лікарні в Донецьку.
Дії влади, яка закриває школи, лікарні, не виконує жодних передвиборчих обіцянок, викликають різке невдоволення в жителів Донецького регіону. Натомість активні дії «Фронту Змін» з захисту прав людей та їхніх дітей схвалюються жителями Донеччини, викликають симпатію та підтримку.

«Влада не в змозі впоратися з економічними проблемами, покращити життя людей реально, а не на словах. Вона вдається до політичних переслідувань тих, хто не на словах, а на ділі допомагає людям», – заявляють у «Фронті Змін».
У партії вимагають негайного звільнення Олександра Ярошенка та припинення політичних переслідувань.

Acerca de Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.

1 Comment

  1. Така “боротьба” з оппозиційними політиками є чіткою ознакою тоталітаризму. Партія регіонів на чолі з Януковичем вважає, що в Україні повинна бути єдина ідеологія, як це було за часів СРСР. І ніякого інакодумства.

Los comentarios están cerrados.