Міліція “Гроші за Гламур, це провокація!!!”

Після того, як журналістку Ірму Крат, яку утримували 8 годин в Ніжинському РВ за надпис білою фарбою біля входу до їхньої будівлі “НАРКОБАРОНИ”, журналістка за декілька днів повернулася, щоб віддати гроші за придбані працівником РВ цигарки “Гламур” легкий. Працівники чергової частини почали панікувати, і називати це провокацію, скоріше за все, їм ще ніхто за таку послугу грошей не повертав.
Цього дня журналістка разом із своїми колегами була в однакових футболках на яких було написано на передній частині “Свободу ніжинським робінгудам”, і з іншого боку “Вони проти ментів наркоторговців”.
Цього дня вони збирали підписи на захист шістьох хлопців, яких незаконно відправили за грати на далеких 8-12 років. Надпис “Наркобарони” також було виконано в знак протесту рішенню суду, бо саме працівники Ніжинського РВ “кришують” наркоторгівлю, а тих хто їм заважав це робити – в колонію.

Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

3 Comments

  1. Как это Ланос не прогнали с стоянки? То место Шипилова, возможно даже привитизировано уже. :)

  2. Конечно приватизировано, как и земельный участок. А,если серьезно, то чистка в рядах нежинской милиции давно уже назрела, потому что вместо того, чтобы реально расследовать и помогать людям, они изобретают и открывают на пустом месте уголовные дела, а также стали большими мастерами по выбиванию признаний и повышению раскрываемости.

Los comentarios están cerrados.