Святослав Караванський: Хто винен? Стрілочник!

Біда виконавцям злочинних наказів в Україні! Раптом що, вони головні винуватці за злочини. І ніколи не наказодавці.

Першим “стрілочником” у незалежній Україні виявився генерал Пукач.  Виконав злочинний наказ і з генерала перекваліфікувався на стрілочника..

Сьогодні стрілочників в Україні побільшало. Побили студентів на Майдані, і то не просто побили, а по-звірячому побили, не минаючи ні дітей, ні жінок. І хто винен? Стрілочники!

Чиста тобі ілюстрація до образу Азії в Україні.

І хто дав цей злочинний наказ?

Та й хто міг дати, як не сам Янукович, без чийого відома ніщо не могло й не може  статися в Україні. Давайте думати. Якщо б це дійсно зробили “стрілочники”, не спитавши Януковича, то він, дізнвшися про таке самоуправство, уже б 1го грудня мав би вибухнути гнівом, Аж ні. Лише пару днів минуло, як він умив руки від цього злочину. І світ ніби повірив. Таке вірогідне джерело, як “сам” Микола Азаров, запевнило іноземних дипломатів, що Янукович ні сном, ні духом не знав, що має діятися на Майдані вночі з 30го листопада на 1ше грудня,

Але на ділі президент не тільки не знав, але й сам розробляв деталі жорстокого побиття. Загони “Беркуту” спеціяльно проінструктовано, як виконувати побиття. Тож беркутівці не боялися, що їх можуть винувати за “перевищення повноважень”. І таки не винують. Жодного беркутівця не оскаржено. Оскаржено проміжну ланку між президентом і «Беркутом». Оскаржено тих, які за стандартами злочинної демократії Азії в Україні мали повноваження видавати і брати на себе накази, одержані усно від Самого пахана.

Така вона, ця “европейська в Україні” демократія, де за всі злочинні накази, спущені згори, відповідають стрілочники.

Тим-то, “стрілочників” в Україні побільшало.

І буде більшати.

Леонід Кравчук виступив із закликом звільнення тих, хто не допустив трансляціїї круглого столу «Об’єднаймо Україну». Знову таки стрілочники виконували наказ, спущений згори, який вийшов від “самого-самого”, якому не потрібно, щоб його обіцянки-цяцянки почула широка громадськість. Бо він щедрий на обіцянки, яких не збирається дотримувати.

Згадаймо, бідолаху Климентьєва. Хто давав обіцянку знайти вбивць? А діяв якраз навпаки, щоб не знайти?

Тож і заборона трансляції на його совісті. Біда тільки, що її жоден мікроскоп не виявив. Чого нема, того нема.

Святослав Караванський

A propos Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair