Святослав Караванський: Хто винен? Стрілочник!

Біда виконавцям злочинних наказів в Україні! Раптом що, вони головні винуватці за злочини. І ніколи не наказодавці.

Першим “стрілочником” у незалежній Україні виявився генерал Пукач.  Виконав злочинний наказ і з генерала перекваліфікувався на стрілочника..

Сьогодні стрілочників в Україні побільшало. Побили студентів на Майдані, і то не просто побили, а по-звірячому побили, не минаючи ні дітей, ні жінок. І хто винен? Стрілочники!

Чиста тобі ілюстрація до образу Азії в Україні.

І хто дав цей злочинний наказ?

Та й хто міг дати, як не сам Янукович, без чийого відома ніщо не могло й не може  статися в Україні. Давайте думати. Якщо б це дійсно зробили “стрілочники”, не спитавши Януковича, то він, дізнвшися про таке самоуправство, уже б 1го грудня мав би вибухнути гнівом, Аж ні. Лише пару днів минуло, як він умив руки від цього злочину. І світ ніби повірив. Таке вірогідне джерело, як “сам” Микола Азаров, запевнило іноземних дипломатів, що Янукович ні сном, ні духом не знав, що має діятися на Майдані вночі з 30го листопада на 1ше грудня,

Але на ділі президент не тільки не знав, але й сам розробляв деталі жорстокого побиття. Загони “Беркуту” спеціяльно проінструктовано, як виконувати побиття. Тож беркутівці не боялися, що їх можуть винувати за “перевищення повноважень”. І таки не винують. Жодного беркутівця не оскаржено. Оскаржено проміжну ланку між президентом і «Беркутом». Оскаржено тих, які за стандартами злочинної демократії Азії в Україні мали повноваження видавати і брати на себе накази, одержані усно від Самого пахана.

Така вона, ця “европейська в Україні” демократія, де за всі злочинні накази, спущені згори, відповідають стрілочники.

Тим-то, “стрілочників” в Україні побільшало.

І буде більшати.

Леонід Кравчук виступив із закликом звільнення тих, хто не допустив трансляціїї круглого столу «Об’єднаймо Україну». Знову таки стрілочники виконували наказ, спущений згори, який вийшов від “самого-самого”, якому не потрібно, щоб його обіцянки-цяцянки почула широка громадськість. Бо він щедрий на обіцянки, яких не збирається дотримувати.

Згадаймо, бідолаху Климентьєва. Хто давав обіцянку знайти вбивць? А діяв якраз навпаки, щоб не знайти?

Тож і заборона трансляції на його совісті. Біда тільки, що її жоден мікроскоп не виявив. Чого нема, того нема.

Святослав Караванський

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair