Фестиваль «АРТ В КАТАКОМБАХ»: розпочато прийом заяв

Мета фестивалю  – залучення широкого кола громадськості, творчих, молодих людей для примноження, збереження та популяризації здобутків народних митців, стимулювання міжнародного культурного обміну, формування національної свідомості, а головне – любові до рідного краю, свого народу, виховання духовної єдності поколінь, яких об’єднує спільна історія та культура.

Професійні, ініціативні та креативні представники Еvent-агентств, асоціацій, підприємств, тур-агентств – які мають досвід проведення аналогічних заходів запрошуються до проведення цьогорічного фестивалю «Арт в катакомбах», який буде проходити в селі Нерубайське з 18 по 22 травня. Деталізована поденна програма фестивалю буде оприлюднена до кінця березня.

За умовами проекту на проведення арт-фестивалю з бюджету Біляївського району буде виділено до 150 тис. грн. Також організатор, який виграє конкурс, софінансує захід на 30-40 % від вказаної суми.

Заяви, пропозиції та ідеї щодо проведення фестивалю приймається до 30 березня за телефонами: (04852) 2-54-82, 2-58-58, (099) 2107613 та на електронну адресу – art.catacombs@gmail.com. Координатор проекту від Біляївської районної державної адміністрації – Сніжана Шарандак. Починаючи з 30 березня по 4 квітня комісія визначить та оголосить переможця.

Паралельно приймаються заявки від митців, креативних груп, дослідників, науковців, літераторів тощо, що зацікавлені взяти участь у творчій програмі Фествалю.

Джерело

На додачу до офіційного оголошення – заклик від профі:

Первый пошел!!! Коллеги,! Организаторы фестивалей и Эвент-компании! , о чем так долго говорили …. свершилось. Впервые на проведение фестиваля в Одесской области выделено бюджетное финансирование на условиях открытого и честного конкурса. Беляевский район!!! Команда Arsen Zhumadilov. Место фестиваля известное. Логистика – идеальная! Возможности прекрасные! Это о плюсах, а теперь о минусах.1. Очень мало времени, поэтому срок подачи заявок ограничен.. 2.Бюджет небольшой, но и немаленький-150тыс грн. 3.Такой фестиваль проводится впервые, но формат позволяет креативить. Дерзайте!!! Да, еще очень важно. Организатору будет помогать отличная команда Беляевской РДА.

Fazil Askerov

======

Ідея Фестивалю народилася в рамках програмної діяльності Української миротворчої школи.

Творчий процес, який дав поштовх Фестивалю, триває і його не спинити!  Щонайменше – на Фестивалі будуть представлені новеньки зразки сувенірної продукції та виставка дитячих мрій.

5d0f712ed4bdd3e8eecae6f1134b22cb

Джерело

Фото