Muskovitternes seneste folkedrab på ukrainere som et resultat af ustuderede lektioner i ukrainsk historie

Tekstforfatter: Serhiy Petrov, historiker og journalist, dokumentar om ødelæggelsen af ​​civil infrastruktur i Kharkiv-regionen som følge af moskoviternes beskydning, Maidan Monitoring Center

 

Jeg studerede i en af ​​gymnastiksalene i Saltivka i Kharkiv. I den sidste russisksprogede parallel i den. Jeg blev forelsket i historien fra 5. klasse takket være læreren, som kunne interessere mig med sine historier, hvorefter jeg begyndte at dykke dybere ned i historien. Jeg besluttede at blive historiker i 8. klasse. Han dimitterede fra Fakultetet for Historie på Karazin Universitet med udmærkelse, var en kandidatstuderende, men så forlod jeg det af en række grunde.

 

Nu er mit distrikt en ødemark. Der er intet lys og varme, det er konstant under kraftig ild, den største af alle udkanten af ​​Kharkov. Skolebygningen er beskadiget (jeg ved ikke rigtig, hvor slemt det er, for det er bare farligt at være der), og nogle af husene ved siden af ​​er blevet ødelagt.

 

Jeg bekender ideen om, at moskovitter er et vedvarende onde, selv før de går ind på universitetet. Det vil sige, vores fjende er Moscovy. Det var klart som dagen. Lige siden skoletiden. I 2008 forstod jeg, at vi fortsat ville være målet. Rashister er mordere og umenneskelige, så de vil dræbe enhver, der går imod dem. I 2014 var jeg godt klar over, at hvis de tog kontrol over Kharkiv, ville de enten dræbe og slagte alle patrioterne, inklusive deres familier, eller sende dem i koncentrationslejre. Og de vil gøre det oprigtigt til den moskovitiske befolknings glædesråb. Dette er ikke nyheder! Og det burde ikke være nyheder for ukrainere, som overlevede terroren mod ukrainere i det russiske imperium, terroren efter bolsjevikkernes ankomst, som, da de erobrede Kiev i 1918 og dræbte 5.000 ukrainere! Det er alt sammen i skolehistoriens læseplan!

 

En programartikel om racisternes intentioner mod Ukraine og ukrainere blev offentliggjort på den moskovitiske statsressource ”RIA Novosti”. Dette er ikke noget marginalt nonsens. Zhirinovsky er ikke en marginal, han gav udtryk for ideer, der er blandt den herskende elite i Moscovy og hele det moskovitiske folk.

 

Kort sagt er moskoviternes mål at ødelægge alle aktive ukrainere, der er klar til at kæmpe for deres frihed og uafhængighed. Fysisk. Eliminer os alle. Skåret ud. Alle patriotiske, men ikke aktive, efter koncentrationslejrene og kontrollere, om de skulle ødelægges, sendt til Gulag til fordel for økonomien i Moskva. Alle dem, der er tilbage i live, er fuldstændig assimileret. Navnet ”Ukraine” eller ”ukrainere” bør forbydes. Der er kun ”én nation”, punktum!

 

Denne artikel forstår også, at en del af Ukraine ikke vil blive besat af moskovitter – den vestlige del af Ukraine, som skal være fuldstændig demilitariseret og neutral med et forbud mod, at pro-ukrainske organisationer fungerer.

 

Det er den fuldstændige likvidation af Ukraine og den ukrainske nation, der er målet for Moscovy. Og alt dette var allerede – og i det russiske imperium, da det ukrainske sprog og ukrainske organisationer blev forbudt, og i Sovjetunionen, når det at bære broderede skjorter i hverdagen betød en automatisk etikette – ”bourgeois nationalistisk”, når politiken for afrussificering og udryddelse selv 60 omtaler af ukrainsk historie, af modstand mod moskovitterne, når for et forkert ord kunne få 10-25 år i lejre eller endda henrettelse. Det hele står i lærebøgerne, det er et skoleprogram! Selv den jeg selv studerede!

 

Men hvem læser lærebogen? Og lærere… enten er de bomuld eller forsøgte ikke at skade børn… Kun få af dem fortalte sandheden indtil 2014 (så skiftede processen, men i den østlige og sydlige del af Ukraine er der stadig lidt ændret sig). Og børnene lærte ikke historie, for hvorfor har vi brug for det? Hvor bliver det nødvendigt? Hvorfor bruge tid på at studere historie, hvis dette emne ikke er nødvendigt i livet? Så – spørgsmålet om eksistensen af ​​enhver nation som suveræn afhænger af viden om dens historie. Kompleks, vanskelig, nogle gange selvmodsigende. Denne viden garanterer bevarelsen af ​​deres uafhængighed og uafhængighed. Men uden denne viden vil en nation ikke altid være i stand til at opretholde sin stat og suverænitet, eller den er dømt til besættelse og assimilering af de stater, hvor spørgsmålet om ideologi spiller en stor rolle.

 

Det første moskovitter gjorde i de nye besatte områder var at afskaffe dekommuniseringen, som fandt sted i 2015-2016 og endnu ikke er afsluttet, og begyndte at kalde gaderne i de besatte byer, byer og landsbyer efter deres egne, moskovitiske, helte og andre kulturelle moskovitiske stednavne! Er det lige meget hvad den gade du bor på hedder? Men det er vigtigt for moskovitterne at kalde det korrekt i forhold til deres ideologi!

 

Da jeg sagde, at Ukraine ville være i fare, så længe der ikke kun var moskovitter, men også et stort antal moskovitter, og at vores opgave var at reducere deres befolkning, så mange mennesker på mig som en nazist, som Hitler, især blandt de Kharkiv intelligentsia og patriotiske samfund. Jeg har altid forsøgt at advare om, at vi er i livsfare som nation og vil fortsætte med at bekæmpe moskovitterne (os, vores børn og børnebørn), indtil vi implementerer denne plan. Nu er krigen kommet hjem til hver enkelt af os. Jeg undskylder ikke over for disse mennesker, vi hjælper nu alle staten, der kan besejre moskovitterne. Nå, jeg gik i det mindste ikke ned uden at forklare mig selv først.

 

På grund af vores Maidan-overvågningsorganisations position og den direkte udnævnelse af Moscovy som den oprindelige fjende og de vestlige landes fejl i politikken over for Moscovy (og meget mere), blev vores organisation nægtet finansiering eller tilskud, eller vi blev udelukket fra tilskud fra nogle donorer. Vi husker dem alle og vil ikke glemme dem. De holdt os tilbage med at forberede ukrainerne på den nye fase af den varme krig!

 

Jeg har altid sagt, at historien lærer, at den ikke lærer noget. Fordi folk tror på noget godt og evigt, der står i kontrast til virkeligheden. For nogle er bytte og handel så godt, for andre – multikulturalisme uden begrænsninger. I både det første og det andet tilfælde fører dette til, at den stat, der tolererer aggression, har potentiale til at angribe, fordi den politiske tilgang ”til det bedste” er begrænset til at fordømme dårlige handlinger, men ikke afvise aggressoren. De demokratiske værdier, som EU blev grundlagt på, blev efter afslutningen af ​​den kolde krig stort set omdannet til værdierne om at bevare handel og politisk korrekthed, for ikke at støde, selv åbenlyst hadefulde regimer, fordi vi ønskede at være venner for alle at handle med alle. Hvem bekymrer sig om, at nogle mennesker kan blive ødelagt af andre, hvis forretning frem for alt? Og det er derfor, Srebrenica skete på grund af de uerfarne lektioner fra krigens historie på Balkan i 1990’erne, hvor den imperialistiske politik blev ført af Serbien, støttet af Moscovy. Det er på grund af uerfarne erfaringer fra historien, og endnu mere banal uvidenhed om deres lands historie, hvad moskovitterne gjorde i 370 år med ukrainerne, folkedrabet på ukrainere i Ukraine, begået af moskovitter i deres besatte områder!

 

”Hær, sprog, tro” er ikke bare et smukt slogan. hvorfra en flok mennesker lo, og nu har forladt deres hjem eller lever under konstant beskydning. Dette slogan er en garanti for Ukraines uafhængighed og suverænitet, dets beskyttelse mod ødelæggelse gennem folkedrab, assimilation og besættelse. Dette slogan er et svar på de erfaringer fra ukrainsk historie, som er blevet lært.

 

Hvis ukrainerne ikke tænkte ”hvad er forskellen”, ville vi være bedre forberedt på en fuldskala krig (som var uundgåelig – det var et spørgsmål om tid) og ville have langt færre tab og tab generelt.

 

Men desværre, for at realisere disse banale ting fra historikere og historisk videnskabs synspunkt (ja, i det mindste at indse, ikke at forstå, acceptere og fortsætte med at handle for at implementere dem), er vi ukrainere nødt til at betale en ekstrem høj pris for vores ret til at eksistere!!! Nej, ikke kun for uafhængighed, men for selve dets eksistens som en separat nation!! Tusindvis af forsvundne og torturerede ukrainere, hundredvis af brændte og lemlæstede byer, byer og landsbyer, titusinder af ødelagte bygninger, titusinder af dødeligt sårede mennesker, der overlevede racistisk tortur, millioner af lemlæstede sjæle – gennem én uoplært lektion: det moskovitiske imperium ender der, det moskovitiske spørgsmål er racisternes ret til at have ubegrænset herredømme i de territorier, de anser for at være deres indflydelseszone.

 

Mange mennesker er allerede vågnet op fra søvnen, fordi de er blevet migranter, lever under beskydning eller har mistet slægtninge, venner eller naboer. Men uden bevidsthed og passende handling i vores forsvar er vi dømt til at løbe i en cirkel – fra én krig gennem en relativt fredelig periode på flere år ”hvad er forskellen” til en anden krig, hvor vi konstant mister livet for vores forsvarere og civile, og andre territorier.

 

Jeg håber virkelig, at vi efter det muskovitiske folkedrab på ukrainere under den storstilede invasion af Ukraine af moskovitterne, vil lære denne lektie fra historien: Vi bliver nødt til at kæmpe for retten til at eksistere sammen med racisterne, indtil Moscovy bliver frataget atomvåben, vi vil ikke blive demilitariseret og likvideret som en enkelt stat og opdelt i ti – to små statsdannelser, som under international kontrol i flere generationer vil være alvorligt derashizatsiya – deimperialisering af moskovitisk tænkning og livslang forløsning for hundreder af års ødelæggelse af små og store nationer fraværet eller svagheden af ​​deres stat, før racisterne kom under deres besættelse som en del af Moskva-imperiet, det russiske imperium, Sovjetunionen eller det moderne Moscovy! En international domstol og alle involverede i regeringen, kommandoen over tropper på alle niveauer, de mest fremtrædende deltagere i folkedrabet på ukrainere blandt de menige, alle aktive offentlige personer, der gav næring til sådanne følelser, historikere vil blive holdt om racisme og dens afledt kommunisme, og lærere, professorer og lærde, der har indført disse ideologiske programmer, vil blive straffet i overensstemmelse hermed!

 

Det, der skete i byerne og byerne i Kyiv-regionen og andre områder, der var under racisternes besættelse, hvilket sker i de besatte områder, er en direkte konsekvens af, at vi ikke underviste i vores historie. De forsøgte ikke engang at læse en lærebog i skolehistorie eller Wikipedia-artikel, endsige nogen mere alvorlige ting og publikationer.

 

Og dette foto er en massegrav i landsbyen Motyzhyn i Kyiv-regionen, hvor moskovitterne efterlod ligene af de ukrainere, de dræbte, og som der var organiseret en særlig forfølgelse for journalister til, lad det være her. Vi har vores nyeste Babyn Yar eller Drobitsky Yar, vores egen Srebrenica. Vi vil se sådanne ”opdagelser” mange gange i de besatte områder. Derfor har vi ikke kun brug for konklusioner, men også handlinger fra os alle sammen!

 

Serhiy Petrov, historiker og journalist, dokumentar om ødelæggelsen af ​​civil infrastruktur i Kharkiv-regionen som følge af moskoviternes beskydning, Maidan Monitoring Center

 

 

Begravelse af civile dræbt af det russiske militær i landsbyen Motyzhyn i Kyiv-regionen

 

/FOTO/

About Сергій Петров 246 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії