Національні суди перетворюються в ще одну районну чи обласну адміністрацію влади

Ситуація, яка склалася з соціальними правами пільговиків є винятковою. Останнє рішення та роз’яснення КСУ, відповідно, від 26.12.2011 та 25.01.2012 заперечують всі попередні рішення КСУ за останні 10 років. Більше того, ці рішення Суду є прямим порушенням Основного Закону. Це ознака часу і визначення сутності діючої влади. Права українців просто скасували. І відтепер ми живемо у НЕправовій державі Україна.

Що робити – коротко:

По-перше, постанова Кабміну №745, яка обмежувала соціальні виплати, втратила свою чинність 01.01.2012 року разом із втратою своєї сили ЗУ «Про Державний бюджет -2011 року». Відповідно, тимчасово зник інструмент обмеження, який прописаний рішенням КСУ. Власне з цієї причини за останній місяць вдалося виграти близько 60 справ. Зрозуміло, що найближчим часом з’явиться нова Постанова, яка обмежить права і виплати на 2012 рік. Але до цього часу у судів відсутній інструмент відмови у позовних вимогах пільговиків. Друге – у рішення КСУ відсутнє питання працюючих пенсіонерів. Тому воно не втратило своєї актуальності, як і ще цілий ряд питань пенсійних нарахувань та перерахунків!

І третє – в умовах, коли національні суди перетворюються в ще одну районну чи обласну адміністрацію влади, яка чітко виконує вказівки зверху – потрібно однозначно звертатись до Європейського Суду з прав людини. 97% рішень Суду виконуються, за останні декілька років Україна виплатила близько 45 млн.грн. по рішенням Євросуду. У вмілих руках Євросуд перестає бути чимось далеким і захмарним. На відміну від нашої держави, там царює порядок! Це не означає, що можна не подавати до українських судів – ні!. Не пройшовши наші суди ви не отримаєте право на заяву до Євросуду. Тому, віднесіться до цього процесу, як до підготовки до Євросуду. Ми готові вам допомогти у проходженні всіх інстанцій. Вами покриваються суто технічні витрати ( це копійки). Далі допоможемо Вам виграти вашу справу у Євросуді!

З питань правової допомоги надалі звертайтесь безпосередньо до головного офісу Правозахисної Групи: 067-406-60-24, 04594 -4-61-84

Дана міра пов’язана з постійними провокаціями у нашу адресу. Тому звернувшись до головного офісу ви дійсно маєте справу з нами!

Не опускайте руки, не вішайте носа – боріться, щоб вижити і перемогти!
Ми боремося разом з Вами до нашої спільної перемоги!

Юрій Кравець, керівник Правозахисної Групи «Варта»

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Kommentar

  1. Не майте дурних надій. Всім “рабовласникам” треба забезпечити себе з сім’єю “палациками за парканом” на випадок, коли треба тікати. Треба ж десь стільки накрасти. КСУ не є винятком.

Kommentare sind deaktiviert.