У Борисполю розтрощили агітаційний намет нардепа Сергія Міщенка

В місті Бориспіль невідомі особи розламали агітаційний намет кандидата в народні депутати Сергія Міщенка та забрали агітаційну продукцію.

За словами агітаторів, до них підбігло 5 молодих людей характерної зовнішності та відразу кинулися ламати інформаційну палатку після чого забрали газети й утікли.

Як повідомив довірена особа кандидата Віктор Прошкін, « сьогоднішній розгром це відповідь  влади на його принципову позицію та намагання залякати агітаторів». «Влада вже зрозуміла, що чесним шляхом їй вибори не виграти, адже рейтинг Партії регіонів найнижчий за часи існування цього політичного проекту.  Тому почалися  погроми, залякування агітаторів та інші брудні методи перешкоджання вільної агітації», – наголосив він.

Нагадаємо, Сергій Міщенко балотується до Верховної Ради у 98 мажоритарному  виборчому окрузі.

Прес-служба народного депутата Сергія Міщенка

Тел. 067 789 06 57 Костянтин Галушко

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Kommentare

  1. Правоохоронці Київщини спростовують поширену в ЗМІ інформацію щодо розтрощення агітаційного намету

    У деяких електронних ЗМІ з’явилася інформація щодо розтрощення невідомими особами агітаційного намету і пошкодження майна друкованої продукції одного з кандидатів у депутати Верховної Ради в місті Бориспіль Київської області.
    За даними представників засобів масових інформацій, п’ятеро молодих людей підбігши до агітаторів зламали намет, забрали газети і зникли.
    Правоохоронці Київщини прочитавши дане повідомлення зареєстрували його і розшукали агітаторів. Розпитавши їх про описані прес-службою кандидата у депутати події з’ясували наступне. 23 серпня близько 14:00 повз намет проходило двоє підлітків, один із них перекинув палатку. Не зупинившись молодики втекли. Намет, агітаційні газети залишилися непошкодженими, самі агітатори також не постраждали, відповідних заяв або звернень до міліції не робили.
    Отже інформація поширена через ЗМІ довіреною особою кандидата у депутати не відповідає дійсності.

    ВЗГ ГУМВС України в Київській області

Kommentare sind deaktiviert.