Олена Білозерська перемагає у конкурсі TheBobs – Best online Activism

1936684_320В номінації “Найкращий блог українською” перше місце впевнено тримається за відомою українською блогеркою та професійною журналісткою Оленою Білозерською. Як повідомляє про неї TheBobs – “під гаслом “Знаю, як треба!” Олена Білозерська пише про події, котрі мало висвітлюють газети, журнали й телебачення. Страйки, протестні акції, випадки корупції та багато іншого. Блогерка відома тим, що часто-густо випереджає традиційні мас-медіа, публікуючи у своєму ЖЖ ексклюзивні подробиці та власні фото. Її блог – у ТОП-20 найчитаніших в українському інтернеті.”

Також блог Олени Білозерської був обраний членами журі одним з фіналістів всесвітнього конкурсу блогів. Завдяки голосуванню української інтернет-спільноти він зараз посідає  третє місце загальносвітового рейтингу в номінації “Найкращий блог”, пропустивши на перші місця лише журналістку з Ірану Масіх Алінеджад, якій за її громадську позицію загрожує страта, та адвоката, що висвітлює військові злочини у Бангладеш.

Блог Олени Білозерської насправді є гучною платформою для висвітлення проблем українського суспільства, і світова спільнота через її блог має можливість дізнаватися про проблеми в Україні не тільки з офіційних бюлетенів українського МЗС.

“Найкращий блог” на “Найкращий блог українською”
(відкриваються в новому вікні)

Конкурс триває до сьомого травня, і в читатів ще є трошки часу підтримати Олену.

Проголосувати можливо з акаунтів найпоширеніших соціальних мереж – Facebook, Twitter, Вконтакте, Livejournal (використовуючи  OpenID), або зареєструвавшись на Deutsche Welle. Правила конкурсу офіційно дозволяють голосувати з кількох акаунтів одночасно.

Побажаємо Оленці Білозерській впевненої перемоги!

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair