УДАРівець хоче дискредитувати кандидата по 175 округу

Сьогодні, в останній можливий день агітації, відбудеться суд за позовом самовисуванця, члена партії УДАР Олександра Квашніна, проти єдиного кандидата від патріотичних сил, який має шанси перемогти екс-регіонала Володимира Кацубу – Сергія Кузана. Причина – неузгоджене, на думку cамовисуванця, використання логотипу партії УДАР в передвиборчій агітації кандидата від «Народного Фронту». Зокрема, самовисуванець через суд вимагатиме не використовувати листівки та плакати зі словами підтримки місцевих громадських та партійних осередків, серед яких є УДАР, на користь Сергія Кузана. Дивує той факт, що це робиться в останній можливий день проведення агітації.

За словами директора Соціологічної служби Центру зовнішньополітичних досліджень «ОПАД» Сергія Пархоменка, єдиною можливою метою цього позову є дискредитація Кузана, оскільки вже завтра будь-яка агітація буде заборонена.

«На мою думку цей позов є ні що іншим, як підіграванням на користь одіозного регіонала Кацуби, оскільки будь-яке рішення суду, не вплине на поширення або використання цих матеріалів, адже вже завтра – «день тиші», і вся агітація буде заборонена. Отже мета цього позову одна – дискредитація найрейтинговішого кандидата від демократичних сил на користь одіозного регіонала в очах виборців», – вважає Пархоменко.

В штабі самого кандидата від «Народного Фронту» С.Кузана, запевняють, що логотип УДАРу на агітації з’явився не випадково, адже на підтримку кандидатури Кузана висловилися члени місцевого Дергачівського осередку.

http://opad.org.ua/index.php?newsid=4287

Довідка ІЦ “Майдан Моніторинг”: Сергій Кузан є головою нашого багаторічного стратегічного партнера – МНК (Молодіжний Націоналістичний Конгрес) і є єдиним кандидатом, якого підтримує офіційно наша організація. 175 округ під час виборів 2012 року, згідно результатів нашого моніторингу, був одним з тих, що містив найбільше порушень, саме з боку В.Кацуби, який був депутатом ВР з 2012 по 2014 рік.

Über Nataliya Zubar 2351 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Kommentare

  1. та дивні всі ці кандидати…. партії поміняли, салюти пускають в своїх агітаціях, ховаються в списках тим кому ще хоч трохи довіряють! от Канівець є такий, лобіст тютюновий……. так вже хоче пролізти до ради! але нам його закони нідочого! хай вже відпочиває!

Kommentare sind deaktiviert.