Харківські МНКівці у літньому одязі збирали кошти для солдат у зоні АТО

 

У неділю, 14 грудня, активісти Харківського осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу та волонтерської мережі “Вільні люди”, провели акцію “Зігрій солдата АТО”. Під час заходу хлопці та дівчата, вдягнуті у літній одяг, ходили центром Харкова та збирали кошти на теплий одяг українським військовим.

a09a877debЛюди реагували на акцію по-різному. Дехто намагався обійти дивно вдягнутих молодих людей з плакатами, хтось підходив, і з цікавістю розпитував. Загалом, активістам всього за 20 хвилин акції вдалося назбирати 640 гривень. Молоді люди цілком задоволені цим результатом, і обіцяють, що це буде не остання така акція, а на зібрані кошти закуплять теплі шкарпетки та рукавички для бійців АТО.

“Я навіть не можу уявити, як холодно нашим хлопцям зараз у окопах, якщо вони не мають гарного зимового одягу та спальників. Сподіваюся, що наша сьогоднішня акція не тільки дасть змогу закупити теплі речі, а й нагадає харків’янам, завдячуючи кому в нашому місті зараз мир і спокій”, – розповіла учасниця акції Ганна.

Нагадаємо, що акція “Зігрій солдата АТО” вже відбувалася у кількох містах України, за її допомогою вдалося закупити кілька сот теплих речей для солдат, які знаходяться на передовій. Звіти по переданим солдатам речам усі бажаючі можуть переглянуті на інтернет-сторінці волонтерської мережі “Вільні люди”.

 

Джерело

 

Über Nataliya Zubar 2352 Artikel
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair