А ми казали! надЮля савченко – агент ФСБ Росії

Не буду розписувати чогось докладного про надЮлю. Я щодо цього вже все сказав. Просто нагадаю факти:

1. Я ще 7 червня писав, що вона зрадниця та агентура русні, коли вона запропонувала прямі переговори з підєрами окупованого лугандону.

Почитайте. Подивіться на дату, а потім ще раз перечитайте.

2. Я писав 2 серпня, коли НадЮля щось пробубоніла про спільні цінності Євромадану та антимайдану, про народовладдя, а поза тим поставила чіткий ультиматум федералізувати Україну і виконати всі забаганки ВВХ – тобто відмовитись від нашої незалежності, здатись на поталу ворогові.

Тому останні зашквари надЮлі (її фсбшні зустрічі у Мінську з підєрами ОРДІЛО та її заява, що вбивці наших бійців (по суті, свинособаки) – люди) мене не вражають. Це все вже було. Просто Ви були неуважні, якщо хтось лише зараз прокинувся від сплячки.

Тут можна сказати лише одне “А ми казали”! Ми як завжди попереджали, а ось хто нас слухав, га?


Шановні, дослухайтеся до наших прогнозів! Адже частину загроз цілком можна відвернути, якщо правильно та вчасно на них реагувати.

 

Сергій Петров, ІЦ “Майдан Моніторинг”.

savchenko-moskva
Надія Савченко / Getty Images
Über Сергій Петров 248 Artikel
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії

6 Kommentare

  1. Завербовали, понятное дело, но она ведь искренне верит что делает благое для Украины дело. Психолога ей надо, а может и психиатра.

  2. “на дурака нє нужен нож”
    вона йобнута – навіщо таку вербувати?
    нею і без вербовки елементарно маніпулювати. що й роблять.

  3. Та вона просто дура з маніякальним синдромом свого суперзначення. Таких, згідно традиції КГБ, не вербують, біля них поселяють агента впливу, який під’юджує і підсовує геніяльні ідеї. Це дуже правильна схема, прийнята в чекістів, бо реально довести, що придурок – вербований ніяк неможливо.

Kommentare sind deaktiviert.