Акція «Вперед!» вимагає розпуску Верховної Ради

В ІА «УНІАН» пройшла прес-конференція лідерів акції «Вперед!», на тему «Осінній наступ всеукраїнської громадянської акції« Вперед! ». Учасники Андрій Панаетов, начальник штабу всеукраїнської громадянської акції «Вперед!», Руслан Секела, голова громадської організації «Наступ», віце – президент громадського об’єднання «Союз перевізників України» Сергій Овчинников, закликали всіх небайдужих людей зібратися на протестну акцію на 3 листопада.

Учасники прес-конференції констатували, що політичні сили збанкрутували і зжили себе, тепер на арену має вийти громадянське суспільство. Як показала практика, без активності громадянського суспільства влада не хоче прислухатися до інтересів країни.

«Ми провели «Податковий майдан», ми провели «Автомайдани» ми змусили владу слухати нас! Ми представляємо громадянське суспільство і готові брати відповідальність за свою долю і долю країни », – сказав Андрій Панаетов. Останньою краплею стало ухвалення законопроекту № 8521, який фактично вбиває малий бізнес у країні.

«Ми вже неодноразово зверталися до депутатів з нашими вимогами, ми робили за них їхню роботу – писали закони, але вони проігнорували нас в черговий раз», – сказав Андрій Панаетов. Оскільки парламент не хоче чути підприємців, то 3 листопада понад 250 організацій вимагатимуть саморозпуску парламенту. «Ми також запрошуємо всіх небайдужих людей приєднатися до нас», – заявив Андрій Панаетов.

Після того, як влада не захотіла вислухати підприємців, акція «Вперед!» вирішила консолідуватися з громадянської акції в громадську організацію і провести у листопаді з’їзд.

Руслан Секела відзначив, що зараз в протестному русі ми бачимо появу нових сил, які при взаємодії вже міняють країну. «Афганці – це сила. Рух «Вперед!» – Це розум. Ми разом переможемо », – сказав Руслан Секела. Як зазначив Руслан Секела, влада знищує вільних і незалежних людей в особі підприємців.

Сергій Овчинников зазначив, що 3 листопада буде також проходити і «Автомайдан». “Наші двигуни вже заведено», – заявив Сергій Овчинников.

На прес-конференції була продемонстрована листівка – заклик, яка вже поширюється по всій країні і лист-протест до Президента Україна Віктора Януковича з проханням ветувати закон про спрощену систему оподаткування № 8521.

 

1 Comment

  1. Знову стрясання повітря. Я був виборцем НУНС. Ніхто не не говорить про 41 депутата-запроданця з НУНС, що проголосували за свої продовження при “кориті! більш ніж на півтора року. Серед них і Костенко, і Кармазін. З двох необхідних голосувань в одному голосував за і Катеринчук. Навіть та пані, яка колись хотіла себе спалити у Верховній зраді.

Comments are closed.