S.O.S. Рейдери напали на журнал “Всесвіт”!

S.O.S. Дорогі друзі! Сьогодні, 26 квітня, стався рейдерський напад на редакцію журналу “Всесвіт”.

У результаті 83-річний шеф-редактор опинився в лікарні. Рейдери вимагали негайно звільнити приміщення на вул. М. Грушевського, 34/1, яке офіційно належить ТОВ “Видавничий дім “Всесвіт”, президент якого – Олег Іванович Микитенко. Були погрози розправи.

Було викликано міліцію. Але, як сказали рейдери – це нічого не дасть, за цим нападом начебто стоїть регіонал, депутат Харлім: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site/p_deputat?d_id=11111. Про це сказали самі рейдери.

Приходив якийсь пан Клименко С.Д. із якимись юристами-амбалами, які ломилися в усі кімнати, вибивали двері, прагнули знищити документи і отримати підпис, що приміщення передано їм. Рейдери обіцяли повернутися і насильно недопустити редакцію до своїх робочих місць.

Усю інеформацію має головний редактор Юрій Олегович Микитенко: 050-414-89-75.

На цю суботу заплановано прес-конференцію в УНІАНі про цю рейдерську атаку.

Будь ласка, поширте це повідомлення з-поміж депутатів, правозахисників, журналістів. Допоможжіть поширити цю інформацію в пресі якнайскоріше.

Я розумію, що наближаються свята і що номери більшості газет уже зверстані. Але на це рейдери і сподівалися. Те, що сталося, просто бойовик із масками поряд із Верховною Радою. Не допустіть знищення українського журналу, який народився в 1925 році!! Зупинимо вандалізм!

Дмитро Дроздовський і Юрій Микитенко