Шкандаль! Верхорада нашкодила Януковичу з Азаровим

Як пам’ятаєте (а чи ні), підпунктом 7 пункту 7 указу президента України №1085 “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади” Янукович доручив Кабінету Міністрів “вирішити в установленому порядку питання щодо ліквідації Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі”. Це, не виключено, є найкращим з доручень Януковича Азарову і сталося це ще 09.12.10.

Про те чому дотепер огидна (бо коли люди вважають, що мають право владно судити про чиюсь моральність/неморальність – це огидно) “моральна” НЕК ще існує, а КМУ не квапиться вносити до ВРУ чесно розроблений Мін’юстом законопроект – читайте у відповіді АП на відповідний запит.

Докладно про “альтернативний” законопроект №7132, у котрий особливо моральні, напевно, депутати підметушилися і втиснули не лише збереження НЕК, але і феєричні за реакційністю і глупством “наїзди” на Інтернет – тут (публікація від 11.10.11).

Невже фофудьїстсько-совкова “моральність” нардепуків переважить вказівку Лідера, а Чечетов не махатиме руками у правильному напрямку і з належною амплітудою? Почекаємо до 01.11.12, а далі перепитаємо.