До Пшонки піде біля 600 підписів херсонців

Сьогодні херсонці збирали підписи під зверненням до Генпрокурора взяти під особистий контроль справу розслідування викрадення та побиття лідера громадської організації “Дорожний контроль” Р.Шапошникова.

За кілька годин під зверненням підписалися майже 600 людей. Підписалося й більше, але правоохоронці настійливо просили організаторів припинити акцію, оскільки вона тривала довше, ніж було вказано у повідомленні до міськради.

Більше фото (ФБ)

До учасників підходив дідусь, який багато років відпрацював у прокуратурі.  Літня людина озвучила “непідтверджені чутки” про Пшонку, Януковича та херсонського Іваніщука. За подібні “чутки” херсонських студентів намагаються притягти до відповідальності.

Слід також зауважити, що після акції організаторам дзвонили правоохоронці, були підкреслено ввічливі, зауважили, що акція пройшла акуратно та коректно, і поцікавилися кількістю зібраних підписів, які потрібні для звіту.  Їм обіцяли неодмінно повідомити в інтернеті, що і зроблено шляхом розміщення цього повідомлення :)
Ризикнемо припустити, що саме з таких звітів збираються дані по кількості учасників масових акцій.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.