Підтримайте “Дорожний контроль” та Ростислава Шапошникова!

Завтра, 29.03.2012 року на площі Свободи у м. Херсон з 10 до 11 години херсонці проводять пікет на підтримку Ростислава Шапошникова – лідера громадської організації «Дорожний контроль».

Мета акції – прилюдне обговорення та вираження свого ставлення до події побиття громадського діяча, а також збір підписів під зверненням до Генерального прокурора України (текст наведено нижче)

Організатори акції запрошують усіх херсонців, яким небайдужа свобода слова, які підтримують боротьбу “Дорожного контролю” з корупцією на дорогах,  тих, хто займається громадською діяльністю приєднатися до них.

Наступного дня, у п’ятницю “Дорожний контроль” збирає своїх прихильників біля стін МВС України.  Херсонський пікет – це наш внесок у спільну справу. Приходьте!

Текст звернення до Генерального прокурора (підписи можна додавати в коментарях, вони будуть долучені до звернення):

Шановний Вікторе Павловичу, ні для кого не є секретом інформація про непомірний апетит зі сторони працівників ДАІ по відношенню до водіїв. Вони працюють по принципу : «Був би водій, а оштрафувати знайдемо за що. Порушив , не порушив – плати».
Тому майже всі, хто їздить за кермом, вдячні громадським діячам «Дорожнього контролю» за їх безкомпромісну боротьбу з корупцією на дорогах.
Нам всім хочеться жити в цивілізованій європейській державі, а не в дикій та варварській, якою її намагаються зробити деякі посадовці, що одержують зарплати платників податків.
Факт викрадення та жорстокого побиття 24 березня 2012 року керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошникова не залишив нас байдужими.
Громадськість м. Херсона обурена такими замовними діями по відношенню до громадського діяча «Дорожнього контролю» та просимо Вас особисто взяти справу під контроль, щоб винуватці цього побиття були знайдені та покарані.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.