У Львові в День знань відбудеться відкриття пам’ятника Міністру

1 вересня 2011 р. о 15:00 біля Львівської міської ради в рамках всеукраїнської акції «З Табачника реформ — як з козла молока» відбудеться урочиста презентація пам’ятника Міністру.

Таким чином активісти Громадянського руху «Відсіч» нагадають про завдану Дмитром Табачником шкоду в галузі освіти, а також ті «реформаторські» ідеї, втілення яких вдалось відвернути завдяки студентським акціям протесту.

Вже усталений серед студентства образ Д. Табачника ініціатори акції вирішили закріпити у скульптурі. Пам’ятник Міністру у вигляді козла має нагадати львів’нам, хто зараз керує освітою, наукою, молодіжною політикою та спортом в Україні.

Серед жителів та гостей міста збиратимуть підписи за те, щоби дозволити пам’ятнику перебувати в публічному місці, допоки Табачник залишатиметься міністром. Також протягом двох тижнів скульптуру демонструватимуть біля львівських вишів.

Окрім Львова подібні акції відбудуться в Києві, Донецьку, Черкасах, Луцьку, Вінниці, Острозі та Дрогобичі.

прес-відділ Відсіч vidsich.info

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.