Вінок для Януковича

5 вересня 2011 р. ·  13:00 –  13:30, біля Адміністрації Януковича (Банкова, 11)

Режим Януковича б’є всі рекорди з маразматичності притягуючи до відповідальності навіть людей похилого віку. 30.08.11. Пенсіонерка Галина Швидка отримала 10 діб арешту за те що відрізала шматок стрічки з вінка покладеного Януковичем до пам’ятника Тарасові Шевченку. Подробиці за посиланням “http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/30/6542070/” При цьому суд вважає що було пошкоджено майно Януковича.

Сутність акції:
Ми хочемо звернути увагу на репресії проти громадян України що набирають обертів.
Крім того ми хочемо компенсувати Януковичу його пошкоджене майно з метою пом’якшити покарання пенсіонерці. Ми несемо вінки до Адміністрації Президента хто скільки може. Потім ми збираємось передати листа Віктору Януковичу з проханням припинити знущання над пенсіонеркою примушуючи її сидіти разом з наркоманами та повіями.
Тривалість акції – близько пів години.
Написи на вінках – на ваш смак чим креативніше і смішніше тим краще.

Умови акції – акція мирна з елементами пацифізму. Бажаючим побуцатись з “беркутом”, покидатись димовухами і фаєрами − проходимо далі.
Не допускається нецензурщина та відверте хамство на адресу влади і Януковича (щоб не опускатись до їх рівня).

Как известно 30.08.2011 в тюрьму на 10 суток была посажена… Пенсионерка. За то что отрезала кусок ленточки от венка, возложенного Януковичем к памятнику Тарасу Шевченко. Подробнее – по ссылке. При этом суд установил что таким путем пенсионерка повредила имущество президента.
http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/30/6542070/

Суть акции:
Мы хотим компенсировать президенту имущество – несем венки под АП. Кто сколько сможет. Потом – по возможности передадим письмо с подписями участников акции – с просьбой к президенту принять венки взамен поврежденного и прекратить бредовое издевательство над пожилой женщиной заставляя ее сидеть в обезьяннике вместе с наркоманами и проститутками.
Длительность акции – не более получаса.
Надписи на венках – на ваш вкус. Чем смешнее тем лучше.